Rohkema info nägemiseks:

EFEKTIIVNE ALTRUISM EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 100; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EFEKTIIVNE ALTRUISM EESTI kohta arvamuslugu!"

EFEKTIIVNE ALTRUISM EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 100 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Organisatsiooni eesmärk

Meie organisatsiooni eesmärgiks on aidata inimestel suurendada oma karjäärivalikute ja annetuste positiivset mõju.

Selleks jagame inimestele: l teadmisi (näiteks teadmised oluliste globaalsete probleemide ning karjääriteede kohta), l oskuseid (näiteks oskus võrrelda kahe ühiskondliku probleemi pakilisust või oskus luua karjääriplaan) l ning võimalusi (näiteks relevantsed tööpakkumised, kursuseid või konverentse).

Kui meie oleme oma töös edukad, liigub rohkem ressursse (sh töötajaid ja annetusi) just kõige pakilisemate globaalsete probleemide kõige tõhusamate lahenduste elluviimiseks.

Tegevusalad l Veebilehel ja sotsiaalvõrgus info jagamine: http://efektiivnealtruism.org/ ja https://www.facebook.com/Efektiivne-Altruism-Eesti-1603926296598157 l Ettekanded. Korraldame Efektiivset Altruismi tutvustavaid ettekandeid. Näiteks oleme korraldanud üritusi tõhusa annetamise teemadel nii Tartus kui Tallinnas.

l Kursused

Targa heategija lühikursus. Tutvustame analüütiliselt heategemisele mõtlemiseks vajalikke tööriistu ja mõisteid. Tutvume prioriteetsete valdkondadega, nagu farmiloomade heaolu, üleilmne vaesus ja tervishoid ning eksistentsiriskid. Rakendame õpitud isiklikus kontekstis - annetustele ja karjäärile.

Karjääriplaneerimise kursus. Mõtleme ühiselt oma karjäärile efektiivse altruismi nurga alt. See tähendab esiteks mõtlemist põhjalikult sellele, mis ühiskondlikud probleemid vajavad kõige rohkem lisatähelepanu ning teiseks, kus saaks iga kursusel osaleja isiklikult oma oskustega kõige rohkem probleemide lahendamisele mõju avaldada. Kursusel lõpuks on osalejal olemas plaan A (ja järgmised sammud plaani ellu viimiseks), plaan B (juhuks, kui plaan A ei tööta) ja plaan Z (plaan juhuks, kui kõik ülejäänud plaanid ei tööta).

Tehisintellekti turvalisuse kursus. Tutvustasime tehisintellekti tehnilise ja juhtimise peamisi probleeme ja potentsiaalseid lahendusi.

Efektiivse Altruismi süvakursus. Arutasime sügavamalt Efektiivse Altruismi teemadel - näiteks olulisemad probleemid maailmas ja kuidas kasutada erinevaid teooriaid ja mõttemustreid, et teha ratsionaalsemaid valikuid enda karjääris ja annetamisvalikutes.

l Raamatuklubi. Loeme Efektiivse Altruismi teemadel erinevaid raamatuid ja arutame selle peamiste ideede üle. Näiteks prognoosimise teemaline Superforecasting raamat.

l Üks-ühele vestlused karjäärist ja annetamisest. Suuname inimesed vajalike ressursside ja inimesteni. Suurendame nende motivatsiooni, pakkudes soovitusi (näiteks paneme kirja selged tähtajad ja ülesanded või jagame konkreetseid töövõi praktikapakkumisi).

l Sotsiaalsed üritused kogukonna kasvatamiseks. Võimaldame sarnaselt mõtlevatel inimestel üksteisega tutvuda ning mõtteid vahetada.

l Annetusplatvormi Anneta Targalt haldamine. Vaata rohkem: https://annetatargalt.ee/

EFEKTIIVNE ALTRUISM EESTI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.