Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, VAJANGU KÜLA, KIRDE TN 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 192; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, VAJANGU kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, VAJANGU KÜLA, KIRDE TN 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Vajangu Vajangu 4 põhitegevus on haldus ja abitegevus. Tegevuse eesmärk on korteriomandite ühine majandamine ja korteriühistu liikmete huvide esindamine.

Korteriühistu Tapa vald, Vajangu küla, Kirde tn 4 tegevuse eesmärk on Vajangu külas, Kirde tänav 4 asuva korterelamu korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Tapa vald, Vajangu küla, Kirde tn 4 korteriühistu hallatav hoone on ehitatud monteeritavast raudbetoonist, viilkatusega ja koosneb 12 korteriomandist, ühisest keldrist ja kinnistu koosseisu kuuluvast maa-alast. Korteriühistu juhatuse tööd korraldab 3 liikmeline juhatus.

2023 aastal remondifondist finantseeriti hädapäraseid remonditöid, mis olid sissekäigu trepimadede lammutus ja uute ehitus, kaugloetavate veemõõtjate paigaldus ,nendesse korteritesse ,kus olid need puudu, parkla valgustus, Prügikastidele uue aluse ehitus , mille tööd lõpetatakse kevadel 2024 a. kevadel

Remondifondist tehtud kulutused:

Jagest OÜ-trepikoja mademe ehitamine-3500

Tapa Vesi OÜ-veemõõtjad korteritesse-768

Summinen OÜ-veemõõdusõlmede ehitus,veemõõtjate paigaldus-558

Fond OÜ-parkla valgustus-418,15

LS Arendus OÜ-materjal-prügikastide alus-746,40

Haldustasudest tasutud maksed aruandeperioodil:

Tarkvara-148,80; Pangateenus-19,46; Tapa Vesi OÜ-veenäitude edastamine-50,40€

Korteriühistute Juht OÜ-haldusteenus-880€; Korteriühistute Juht OÜ-Isikl.sõiduauto kasut.-120€

Korteriühistute Juht OÜ-koolituskulud-6€; Rahandusministeerium-riigilõiv-10€

KOKKU 1236,44€

Hoolduskulud:

Rutras OÜ-muru niitmine-200€

Korteriomanikele vahendusena esitatud kommunaalkulud:

Tapa Vesi OÜ 1933€

Ragn-Sells AS 528€

Eesti Energia AS 42€

Rahalised kulud on toodud tegevusaruandesse raamatupidamise andmete alusel.

Tegevused võlgnikega:

Kõikidele võlgnikele on KORTO programmis edastatud võlgnevuse kohta meeldetuletused. Majandamiskulude mitte tasumisel on juhatus sunnitud 2024a. Pöörduma ühistu õiguste kaitseks Viru Maakohtusse.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks.

2024 aastal jätkab korteriühistu oma majandustegevust elamu majandamise ja haldamise osas. Korteriühistu juhatuse hinnangul on Tapa vald,

Vajangu küla, Kirde tn 4 korteriühistu jätkuvalt võimeline jätkama ühistule vajalike tegevustega aga vajab haldus-, hooldus- ja remondi kulude vastavusse viimist hoone tegelikule seisukorrale, mida tehakse 2024 aasta majanduskava koostamisega.

Juhatus

TAPA VALD, VAJANGU KÜLA, KIRDE TN 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.