Rohkema info nägemiseks:

ARGO & ARKO KLAVERIDUO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARGO & ARKO kohta arvamuslugu!"

ARGO & ARKO KLAVERIDUO MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Argo & Arko klaveriduo loodi 2017. aasta detsembris eesmärgiga: - populariseerida Eestis klassikalist klaveriduot kui ühte muusikaajaloo olulisimat kammermuusikažanri; - näidata klassikalist muusikat laiemalt ja erinevatest külgedest, eesmärgiks ka tavainimestes selle vastu huvi tekitamine; - tutvustada (akustilist) klaverit klassikalise muusika instrumendina, seletada lahti selle tööpõhimõtted ja näidata piiramatuid mängutehnilisi võimalusi.

Aruandeaastal mittetulundusühingul aktiivne tegevus puudus. Vastavalt MTÜ liikmete üldkoosoleku otsusega 15.06.2023 lõpetati mittetulundusühingu tegevus ning likvideeritakse MTÜ. Seetõttu on koostatud likvideerimisaruanne perioodi 01.01. - 30.10.2023. kohta.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.