Rohkema info nägemiseks:

RAE VALD, PEETRI ALEVIK, UUSMAA TEE 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 113; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAE VALD, PEETRI kohta arvamuslugu!"

RAE VALD, PEETRI ALEVIK, UUSMAA TEE 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-e liikmeline.

2022 aasta jooksul koguti remondifondi makseid summas 6 439,20 eurot.

Kulutusi remondifondist teostati aruandeperioodil kokku summas 5 064,05 eurot.

Lisaks väiksematele töödele tehti 2022 aastal kortermajas remondifondist eraldatud vahenditest ka suuremaid parandus,- ja hooldustöid milleks olid, prügimaja renoveerimine (1 400,20), küttesüsteemile veepehmendusseadme paigaldus (1608,00), küttesüsteemi ümberehitus (606,00) ja küttesüsteemi pumba vahetus (676,40).

KÜ Uusmaa tee 4 juhatus deklareerib oma vastutust 2022. a raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et: 1. raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud põhimõtted, arvestusmeetodid ja hindamisalused on kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistava nõuetega; 2. raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt KÜ finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid; 3. KÜ Uusmaa tee 4 on jätkuvalt tegutsev

RAE VALD, PEETRI ALEVIK, UUSMAA TEE 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.