Rohkema info nägemiseks:

EESTI JUVELIIRIDE JA KULLASSEPPADE MEISTRIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume spetsialiseeritud õppeprogramme ja individuaalset koolitust tulevastele kullasseppadele ja juveliirid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga särava ehte südames on osava käsitöölise puudutus, käsitööoskuse lugu, mis on põlvest põlve edasi antud. See on EESTI JUVELIIRIDE JA KULLASSEPPADE MEISTRIKOOL MTÜ olemus, kus usume, et meisterlikkus ei ole mitte ainult päritud, vaid põhjalikult õpitud ja lihvitud.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume spetsialiseeritud õppeprogramme ja individuaalset koolitust tulevastele kullasseppadele ja juveliiridele. Meie õppekava on loodud selleks, et varustada tulevasi meistreid tehnilise osavusega, mis on vajalik mitmekesise ehtevaliku ja vormide loomiseks. Maailmas, kus teatud käsitööoskused hääbuvad unustuse hõlma, seisame me kui tipptaseme majakas, koolitades spetsialiste, keda otsitakse ülemaailmselt nende võime eest luua tooteid algusest lõpuni.

Meie õpilastööde galerii esitleb range koolituse kulminatsiooni - alates esimese kursuse lõppprojektidest kuni kolmanda kursuse keerukate töödeni. Iga loodu on oskuse ja pühendumuse tunnistus, mida meie seinte vahel kasvatatakse. Meie õpilased õpivad mitte ainult ehtekunsti, vaid omaks võtavad ka tõelise käsitööoskuse harulduse tänases automatiseeritud maailmas.

Teekond meisterlikkuse poole meie koolis hõlmab põhjalikku programmi, mis on jaotatud kolme 9-kuulise kursuse vahel, mida täiendavad kaks lisamoodulit. Iga kursus on süvitsi minev kogemus, lõppedes lõppprojektiga, mis kehastab õpilase kasvu ja õppimist. 72 tunni õpet kuus ja paindlik ajakava võimaldavad kohandatud õppeteekonda.

Meie programm hõlmab laia valikut tehnikaid, sealhulgas saagimist, traadi tõmbamist, valtsimist, pehmendamist, jootmist, neetimist, lainestamist, vormide valmistamist, filigraantööd, kivide seadmist ja palju muud. Õpilased saavad praktilist kogemust tööriistade ja seadmetega ning sukelduvad isegi abivahendite ja erinevate kettide loomisse.

Lõpetamisel kerkivad meie vilistlased esile mitte ainult kui kullassepad ja juveliirid, vaid kui oma käsitöö tõelised meistrid, valmis kujundama maailma oma kunstilisusega. Liitu meiega EESTI JUVELIIRIDE JA KULLASSEPPADE MEISTRIKOOL MTÜ juures ja asu teekonnale, kus sinu kirg ehtekunsti vastu saab sinu pärandiks.

Kontakt

EESTI JUVELIIRIDE JA KULLASSEPPADE MEISTRIKOOL MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Suurepärane kool, tõeline käsitöömeistrite kants. Aitäh, et avasite uksed meistriks saamiseks!

- Liisa S.

Väga professionaalne õppeprogramm, mille läbinuna tunnen end kindlamalt ja osavamalt.

- Kati P.

Olen väga rahul oma kogemusega. Ehtekunst sai uue tähenduse tänu teiele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on viis vanimat ja ajatut ehtekunsti tehnikat?

Ehtekunst on sama vana kui tsivilisatsioon ise, tehnikatega, mida on lihvitud aastatuhandete jooksul. Need auväärsed meetodid on kaasaegse ehtekunsti aluseks ja neid hinnatakse jätkuvalt nende meisterlikkuse ja ilu poolest. Selles postituses uurime viit ajatut ehtetegemise tehnikat, mis on oluline teadmine nii algajatele kui ka kogenud ehtekunstnikele. Kadunud vaha valamine Kadunud vaha valamine, tuntud ka kui investeeringu valamine, on protsess, mis ulatub tuhandete aastate taha, varaste näidetega leitud Vana-Egiptusest ja Lõuna-Ameerikast. See hõlmab soovitud eseme vahamudeli loomist, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kas kullassepatöö nõuab rohkem loovust või tehnilist oskust?

Kullassepatöö on iidne kunst, mis ühendab loovust tehnilise oskusega, et luua ehteid ja muid esemeid kullast ja väärismetallidest. See on käsitöö, mis nõuab kan
ssb.ee
Kullassepatöö on iidne kunst, mis ühendab loovust tehnilise oskusega, et luua ehteid ja muid esemeid kullast ja väärismetallidest. See on käsitöö, mis nõuab kannatlikkust, täpsust ja sügavat materjalide ning tehnikate tundmist. Ajaloo vältel on kullasseppi hinnatud nende võime eest muuta toormaterjalid ilu ja väärtusega esemeteks. Egiptuse vaaraode haudadest Euroopa kuningliku kroonideni on kullassepatöö jätnud kustumatu jälje inimkultuuri. Olulised oskused tulevastele kullasseppadele Ehete disainimine nõuab mitte ainult loovust, vaid ka esteetika, funktsionaalsuse ja metallide ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.