Rohkema info nägemiseks:

MAARDU LINN, KEEMIKUTE TN 12A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 78; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARDU LINN, KEEMIKUTE kohta arvamuslugu!"

MAARDU LINN, KEEMIKUTE TN 12A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 78 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maardu linn, Keemikute tn 12a korteriühistu (edaspidi ühistu) oli registreeritud 11.01.2018. aastal.

Ühistu tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Seisuga 31.12.2022 ühistu liikmeks on 1 äriühing. Ühistu tööd korraldab üks juhatuse liige.

Ehitise osad: eluruume on 28, kogupinnaga 838,5 m2 ja mitteeluruume on 2, kogupinnaga 205 m2.

Pikaajalisi võlgnevusi ühistu ees ei ole.

Remondifondi ülekulu seisuga 31.12.2022 on 9189 eurot.

2022. a. ühistu töötajate arv oli 1 töötaja, töötasu kulu kokku oli 5314 eurot, juhatuse liikme tasu kokku oli 1596 eurot ja tasud võlaõiguslike lepingute alusel kokku 312 eurot.

2022.aastal oli tellitud projekti järgi välja ehitatud uus külma- ja soojavee magistraaltorustik. 2023.aastal planeeritakse vahetada külmavee püstikud ja välja ehitada soojavee torustikud igas korteris, seega üle viia soojaveevarustus keskküttesüsteemiga seonduvalt ja loobuda boileritest.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

MAARDU LINN, KEEMIKUTE TN 12A KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.