Rohkema info nägemiseks:

MUHU VALD, PIIRI KÜLA, NURGA KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 138; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MUHU VALD, PIIRI kohta arvamuslugu!"

MUHU VALD, PIIRI KÜLA, NURGA KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Muhu vald, Piiri küla Nurga korteriühistu asutati 11. jaanuaril 2018. aastal. 10 eraisku ja 2 juriidilise isiku poolt. Majas on 12 korterit. 2023. aasta lõpus kuulus korteriühistusse 3 juriidilist ja 9 eraisikut. Korteriühistu põhitegevuseks on aadressil Muhu vald, Piiri küla, Nurga asuva elumaja haldamine ja teenindamine 2023. aastal toimus jooksul toimus 3 üldkoosolekut.

Ühistut juhib 2-liikmeline juhatus.

Rahaliste vahendite jääk oli bilansipäeva seisuga 9319,20eurot.

Bilansipäeva seisuga oli kohustiste summa 233,47 mis koosnes neljast tasumata tarnijate arvest: Kuressaare Veevärk AS arve detsembrikuu veetarbimise eest, summas 175,56; Eesti Energia AS arve, summas 6,02; Eesti Keskkonnateenused AS arve summas 50,21 ja AS Tiir arve summas 1,68. Kõik nimetatud arved on koostatud tarnijate poolt perioodi eest detsember 2023 ning tasutud vahetult pärast arvete laekumist.

Laekumata nõuete summa oli bilansipäeval 848,49 Summa koosnes peamiselt detsembrikuu eest esitatud arvetest ( ja üksikutest varasematest arvetest), mis on esitatud korteriühistu liikmetele detsembrikuu kohta ja mille tasumise tähtaeg oli jaanuaris.

Muid lühiajalisi nõudeid oli summas 185,59 ja need hülmasid elanikkonna poolt tasumata vee arveid. Kindlustuse ettemaks oli 298,46

Korteriühistu tulud koosnesid liikmemaksudest summas 1684 eurot. Samuti tehti sissemakseid hoone remondifondi.

Kulusid tegi korteriühistu aruandeaastal kokku 1584 eurot . Kulud koosnesid perioodil jaanuar- detsember 2023 tarbitud elektrienergiast ning mitmesugustest muudest tegevuskuludest ( prügivedu sagedusega 1 kord kuus, ning suvine muru niitmine ostetud teenusena). Lisaks tehti kulutusi hoone kindlustusele ning remondikulusid ja administreerimiskulusid ja korstnapühkimise kulusid.

Korteriühistu tegeles ka veekulude vahendamisega AS Kuressaare Veevärk ning korteriühistu liikmete vahel.

Muhu vald, Piiri küla, Nurga korteriühistu on jätkuvalt tegutsev korteriühistu.

MUHU VALD, PIIRI KÜLA, NURGA KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.