Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 173; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAMSALU kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Riigi poolt 12.01.2018 loodud Tapa vald, Tamsalu linn, Ääsi tn 6 korteriühistu 2018 aastal majandustegevust ei toimunud. Tapa vald, Tamsalu linn, Ääsi tn 6 korteriühistu majandustegevus algas 01. jaanuaril 2019 aastal. Tegevuse eesmärk on Tapa vallas, Tamsalu linnas, Ääsi tn 6 asuva korterelamu korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Tapa vald, Tamsalu linn, Ääsi tn 6 korteriühistu koosneb 60 korterist. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus oli 1 liikmeline kuni 04.12.2021. Alates 04.12.2021 valiti üldkoosolekul uus kolme liikmeline juhatus.

Juhatuse liikmetele on arvestatud aruande perioodil tasu 3031 eurot (bruto). Hoovikoristajatele on arvestatud aruande perioodil tasu summas 3047 eurot (bruto).

Alates juulist 2022 määrati üldkoosoleku otsusega (mis toimus 20.06.2022) remondifondi määraks aastaringselt 0,80 eurot m2 kohta (eelnevalt oli 0,40 eurot m2 kohta).

2022 aastal remondifondist finantseeriti remonditöid, mis olid elektritööd. Teostati osalist kanalisatsioonitorustiku demontaaži ja montaaži, osalist vana katkise sooja-ja külmavee torustiku vahetust ning püstaku kraani montaaži ja lekkivale torule remondisadula montaaži. Teostati neljandas trepikojas soojavee tsirkulatsioonipumba puhastust, katkise soojavee tsirkulatsioonitoru lahti ühendamist ja kraani paigaldust toru külmutamisega. Teostati neljandas trepikoja keldris vana katkise soojavee tsirkulatsioonitoru demontaaži ja uue tsirkulatsioonitoru montaaž ning uue tagasivoolu klapi montaaži ning lisa kolmiku paigaldus väljalaske kraanile. Teostatid lekkiva radiaatori demontaaži ja uue radiaatori montaaži ning radiaatori lekke põhjuse tuvastust ning uue radiaatori liite montaaži. Teostati trepikoja radiaatori montaaži ja kraanide ning torustiku paigaldust+ lisatöö läbi roostetanud keskkütte peatrassi parandust. Teostatid keskkütte püstakutorudele uute sulgventiilide ja väljalaskekraanide montaaži. Teostati veemõõtja vahetust ja plommimist ning veesõlme ehitust. Teostati soojavee probleemi tuvastus ja selle likvideerimist.

Teostati lukutöid ning teostati teise trepikoja katkise sademeveetoru demontaaži ja uue sademeveetoru montaaži keldrist kuni läbi vundamendi.

2022 aastal liikmetelt saadud haldus/hooldustasudest teostati majas väiksemaid remondi -ja hooldustöid nagu keskkütte probleemi tuvastust ja keskkütte sisse lülitamist, teostati elektritöid (audit+mõõtmised), teostati elektrikäidukorralduse teostamist, teostatid kanalisatsiooni ummistuse likvideerimist. Telliti revisjoniteenus korteriühistule summas 367 eurot. Osteti Tapa Vallavalitsuselt omafinantseering 140 liitrine bio konteiner summas 21 eurot. Koristusvahendite eest tasuti summas 161 eurot. Teostati muru niitmist summas 240 eurot, mida teostas Rutras OÜ. Teostati lume lükkamist summas 108 eurot, mida teostas Tamsalu Kalor AS ning toimus tavapärane maja hooldus-ja haldustegevus.

2022 aastal sisse ostetud teenuste tarbimiskulud olid järgnevad: (cid:127) Tarbevee kulu Tapa Vesi OÜ´le summas 7100,41 eurot; (cid:127) prügiveo kulu Ragn-Sells AS´le summas 2549,62 eurot; (cid:127) elektrikulu Eesti Gaas AS ja Eesti Energia AS kokku summas 1675,30 eurot (millest summas 126,37 eurot esitati arvena Elisa Eesti AS´le ja

STV AS´le objektide elektrienergiakulu eest). Elektrikulu peale Elisa Eesti AS ja STV AS mahaarvamist oli summas 1548,93 eurot; ; (cid:127) soojusenergiakulu Tamsalu Kalor AS´le summas 39420,38 eurot; (cid:127) vee soojendamise kulu Tamsalu Kalor AS´le summas 2703,60 eurot.

Teenuste eest eraldi vahenduskulusi ei ole arvestatud.

2019 aastal alustati rahaliste vahendite kogumist remondifondi ning jätkatkati seda ka 2022 aastal ning 2023 aastal jätkatakse rahaliste vahendite kogumist remondifondi edasi.

2023 aastal jätkab korteriühistu oma põhikirjalist tegevust elamu majandamise ja haldamise osas. Korteriühistu juhatuse hinnangul on Tapa vald, Tamsalu linn, Ääsi tn 6 korteriühistu jätkuvalt tegutsev ühistu.

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.