Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, NARVA MNT 167 // 169 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 32; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, NARVA kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, NARVA MNT 167 // 169 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

12.01.2018 on ametiülesande korras KrtS § 66 lõige 4 alusel korteriühistute registris avatud registrikaart Tartu linn, Narva mnt 167//169 korteriühistu kohta.

Tartu linn, Narva mnt 167//169 korteriühistu 13.02.2022 toimunud üldkoosolekul valiti juhatuse liikmed ja kinnitati põhikiri, mille järel alustas korteriühistu oma põhikirjaliste ülesannete täitmist 7-korterilise ja 4-korterilise korterelamu ning nende juurde kuuluva territooriumi hooldamist ja renoveerimist ning elanikele kommunaalteenuste vahendamist.

2022. aasta majandusaasta aprillikuus avati pangakonto elanike ja tarnijatega sularahata arveldamiseks. Soetati biolagunevate jäätme kogumiseks kompostrid, telliti ja teostati korstnate ja küttekollete puhastamine ning kontrollimine kutselise korstnapühkija poolt.

Korteriühistu on mittetulundusühing, mille majandustegevust juhib 2-liikmeline juhatus vabatahtlikuna ühiskondlikus korras.

Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasu nende tegevuse eest makstud ei ole ning juhatuse liikmete tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ei ole ette nähtud.

Tartu linn, Narva mnt 167//169 korteriühistu 2022. aasta bilansimahuks kujunes ~1,97 tuhat eurot ja aruandeaasta tulemiks ~1,84 tuhat eurot.

Uuel majandusaastal on suuremaks eesmärgiks krundil paikneva kahe varisemisohtliku kõrvalhoone lammutamine ja korrektse jäätmekonteinerite paigaldamise ala rajamine. Lisaks on plaanis krundil paiknevate ühiste vee- ja kanalisatsioonitorude renoveerimine koos territooriumi õueala parendamisega. Samuti jätkatakse korterelamu põhikirjaliste ülesannete täitmist.

Tartus, 28.05.2023

Ivi Külmhallik

TARTU LINN, NARVA MNT 167 // 169 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.