Rohkema info nägemiseks:

MAARDU LINN, KARJÄÄRI TN 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARDU LINN, KARJÄÄRI kohta arvamuslugu!"

MAARDU LINN, KARJÄÄRI TN 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maardu linn, Karjääri tn 5 korteriühistu asutati mittetulundusühistuna 12.01.2018.a.

Ühistu tegevuse eesmärgiks on Maardus Karjääri tn 5 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

Korteriühistu põhieesmärgiks on korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

Hoone haldamiseks on sõlminud lepingud alljärgnevate ettevõtetega: (cid:127) Tallinna Vesi AS – veevarustuse ja kanalisatsiooniteenuste osutamine. Teenuse maksumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) Utilitas Tallinn AS – hoone soojusenergiaga varustamine. Teenuse maksumus sõltub tarimisest.

(cid:127) Eesti Energia AS – hoone üldkasutavate ruumide varuastamine elektrienergiaga. Teenuse maksumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) Ekovir OÜ, Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus AS – prügivedu. Teenuse maksumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) Auf Trade OÜ – raamatupidamine (cid:127) Tark Hooldus OÜ – haldamine

Aruandeaastal põhitegevuse tulud oli 8 914,- eurot ja kulud oli 8 930,- eurot. Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks. 2022 aastal remondikulud oli 5 150,- eurot

MAARDU LINN, KARJÄÄRI TN 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.