Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA VALD, PEETRI ALEVIK, VÄLJA TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 85; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA VALD, PEETRI kohta arvamuslugu!"

JÄRVA VALD, PEETRI ALEVIK, VÄLJA TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 85 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Välja tn 8 asutati seaduse alusel ja kanti Tartu Maakohtu mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 12.01.2018.a. Reaalse majandamistegevusega alustati 07.02.2022, mil korraldati asutamisekoosolek, valiti juhatus ja võeti vastu põhikiri.

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva elamu ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korterelamus on 8 korterit üldpinnaga 517,2 m². Korteriühistu juhatus on 2-liikmeline. Korteriühistul ei olnud aruandeperioodil palgalisi töökohti. Juhatusele aruandeperioodil töötasu ei arvestatud.

2022.a. toimus lisaks asutamiskoosolekule kaks korteriomanike üldkoosolekut.

16.04.2022 toimunud üldkoosolekul otsustati moodustada reservkapital summas 1034,40 eurot ja koguda remondifond ühekordse maksena summas 51 720 eurot. Lisaks võeti vastu otsused majanduskava (remondifondi makse 1,20 eurot m²), hoone renoveerimine ulatuse ning laenu võtmise kohta.

03.10.2022 toimus teine üldkoosolek, kus otsustati laenu võtmine Coop pangast suuruses 82 000 eurot ja suurendati remondifondi makset 1,50 euroni m² kohta.

Aasta lõpuks suudeti lõpetada alljärgnevad suuremamahulised tööd: 1. Üldelektritööd, mille käigus vahetati kogu maja elektrijuhtmestik ja voolumõõtjad.

2. Vee- ja kanalisatsiooni torutööd. Paigaldati uus maja peaveemõõtja, ehitati katlamajja veemõõdusõlm, kus saab jälgida iga korteri veekulu.

Asendati kõik kanalisatsiooni torustikud ja puhastati kanalisatsioonikaevud.

3. Ehitati uued trepikoja sissepääsud. Asendati vanad puidust seinad kiviplokk seinaga ja valati uued betoonist põrandad, mille sisse paigaldati põrandakütte torud.

4. Paigaldati uued metallist trepikoja uksed.

5. Lammutati korteritest vanad puitpõrandad, paigaldati põrandaküttetorustikud ja valati uued põrandad kipsivaluga 6. Paigaldati uued kolmekordse klaaspaketiga aknad kõikidele korteritele, trepikodadele ja keldritele.

7. Paigaldati kõikidele korteritele uued tuletõkkeuksed.

8. Ehitati korterites igasse tuppa ventilatsiooni väljatõmbe torustik ja värskeõhu võtu avad.

9. Paigaldati keldrisse uus pelleti katlamaja, ehitati küttesõlm ja nõuetekohane metallkorsten.

Järgmiseks aastaks jäi lõpetada katusekatte vahetus, trepikodade sissepääsude katuse ehitus, vihmaveerenni süsteemid, ventilatsioonikorstende uuendamine, keldrite korrastamine, trepikodade remont ja fassaadi remont.

JÄRVA VALD, PEETRI ALEVIK, VÄLJA TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.