Rohkema info nägemiseks:

Andrei Grigorjev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, Liikluskorralduse projektide tegemine

AIANDUSÜHISTU JÄGALA MTÜ tegevusaruanne 2022

Aiandusühistu tegevuse eesmärk on ehitiste ja maatüki ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. 2022. aastal on aiandusühistu liikmetelt kogutud tasusid mitmesuguste tegevuskulude katteks ja kogutud remontideks reservi. Vähenenud on võlgnike arv. 2022.a on hoolduskuludest kasutatud muru niitmise teenust ja korrastatud territooriumi. 2023 a on kavas koguda liikmetelt vahendeid reservi, et rahastada remot-ja hooldustöid.

Dropdown

kõik artiklid

ADETEX OÜ tegevusaruanne 2022

Adetex OÜ on 2016 a. loodud Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on teede, platside ja tänavate projekteerimine ning liikluskorralduslike projektide koostamin
ssb.ee
Adetex OÜ on 2016 a. loodud Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on teede, platside ja tänavate projekteerimine ning liikluskorralduslike projektide koostamine. Meie eesmärk on luua keskonnasäästlikke ning kliendi vajadustele vastavaid lahendusi 2022a. Adetex OÜ osales BIM pilootprojektis. 2023 a. Adetex OÜ eesmärk säilitada positsiooni turul, jätkata koostööd võtmepartneritega, pakkuda 3D projekteerimisteenuseid ning aktiivsemalt osaleda InfraBIM projektides.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.