Rohkema info nägemiseks:

MAARDU LINN, STARDI TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 98; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARDU LINN, STARDI kohta arvamuslugu!"

MAARDU LINN, STARDI TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Maardu linn, Stardii 8 tn KÜ asutati mittetulundusühistuna 12.01.2018.a. Ühistu tegevuse eesmärgiks on

Maardus, Stardi 8 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine. Korteriühistu põhieesmärkideks on korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

Ühistu juhatus on jälginud pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule.

2. Aruandeaastal põhitegevuse tulud olid 45 774 eurot ja kulud olid 45 878 eurot . Korteriühistu korjas vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt 2023.a. majandustegevuse aastakavale, remonditööd 2023 a. 11 320 eurot.

3. Korteriühistu tööd korraldab juhatus, Maket Kinnisvara OÜ . Töötasu lepinguid sõlmitud ei ole 20223a.

Juhatuse tegevusplaanid 2024. aastaks3 2. Suured remonditööd plaanis ei ole.

MAARDU LINN, STARDI TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.