Rohkema info nägemiseks:

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, RINGTEE TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 79; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA kohta arvamuslugu!"

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, RINGTEE TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Põltsamaa vald, Põltsamaa linn, Ringtee tn 8 korteriühistu kohta avati Tartu Maakohtu registriosakonna poolt korteriühistu registrikaart ametiülesande korras KrtS §66 lõige 4 alusel 12.01.2018.

Korteriühistule valiti juhatus, mis on kinnitatud registri muutmiskandena 15.01.2021.

Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on 8 korteriga (2 korrust ja 2 trepikoda) elamu ja elamu teenindamiseks vajaliku maa ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu kõrgeimaks organiks on korteriomanike üldkoosolek.

Ühistut esindab ja selle igapäevast tegevust juhib 1-liikmeline juhatus, kes on valitud korteriomanike üldkoosoleku poolt.

Ühistu juhatus korraldab raamatupidamist vastavalt raamatupidamise seadustele. Raamatupidamisteenust ostetakse seda teenust osutavalt ettevõttelt.

Elamu majandamise katteks tasuvad ühistu liikmed makseid. maksete arvestamise aluseks on: - haldus- ja hooldustasu- liikme omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta - maksed remondifondi - liikme omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta

Kommunaalteenuste osutajate arvetel olevad maksete summad jaotatakse kord kuus täies ulatuses korteriomanike vahel ja tehakse neile arved.

Selle vahendamise eest tasu ei võeta. Kommunaalmaksete vahendamisel arvestamise aluseks on: -soojusenergia- korteri eluruumi pinna 1m2 kohta -prügivedu - jagatuna korteri arvule majas -vesi+kanalisatsioon - toimub veearvestite näitude järgi (veemõõtjad kõigis korterites) -üldelekter- kantakse ühistu kuludesse, ei jaotata

Korteri elektri eest tasuvad korteriomanikud otse teenuse pakkujale.

Iga järgneva kuu algul esitatakse korteriomanikele arve. Makse tähtpäev 20-nes kuupäev. Tasumine ainult ühistu arvelduskontole.

2021 vastuvõetud majanduskava järgi oli plaanitud tellida maja üldkasutatavate ruumide kohta elektripaigaldise audit ning vajadusel eelnevalt teostada elektritööd. Nimetatud töid ei tehtud.

2022 aastal töid remondifondist ei tehtud.

2023 aasta majanduskava on vastu võetud korteriomanike üldkoosoleku 10.10.2022 poolt. Juhatusel alustada eeltööde tegemist, mis puudutab maja tervikrenoveerimist.

2022 majandusaasta aruande kinnitas korteriomanike üldkoosolek.

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, RINGTEE TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.