Rohkema info nägemiseks:

KASTRE VALD, VÕNNU ALEVIK, TIIGI TEE 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 98; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KASTRE VALD, VÕNNU kohta arvamuslugu!"

KASTRE VALD, VÕNNU ALEVIK, TIIGI TEE 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tiigi tee 2 on kantud mittetulundusühingute registrisse 25.01.2018. Õiguslik vorm on korteriühistu, majandusaasta algab 01.01 ja lõpeb 31.12. Vastavalt korteriomandi seadusele on korteriomand omand reaalosaks olevale korterile ning reaalosa suurusele vastavale mõttelisele osale nii maa kui selle oluliseks osaks oleva ehitise osast, mis ei ole ühegi korteri reaalosa. Korteriomanikud tegutsevad mõtteliste osade (kaasomandi) majandamisel ühiselt, reaalosade puhul iseseisvalt.

Elanikelt laekus 2022 aastal kulude katteks 20449 eurot, nendest suuremas olid laekumine kütte kulude katteks 7803 eurot; reservfondi 1505 eurot; laenu , laenuintressi ja laenu tagatistasuks 6695 eurot.

Korteriühistu partneriteks olid AS Emajõe Veevärk,Toru Karud OÜ, Toru-Jüri OÜ, AS Ragn_Sells, Eesti Energia AS,Elektrum Eesti OÜ, Tartu

Graanul AS, Eesti Keskkonnateenused AS, OÜ Tarkvaralabor ja AB ''Lietuvos draudimas'' Eesti filiaal..

Suuremad kulud 2022 aastal olid: 1. kütteks pelleti ostmine 7084 eurot 2. vesi ja kanalisatsioon 1324 eurot 3. üldelekter 796 eurot 4. laenu ja intresside tagasimakmine 6335 eurot.

Korteriühistu juhatus on üheliikmeline, ühistult keegi töötasu ei saa.

Juhatuse liige

Siim Ruga

KASTRE VALD, VÕNNU ALEVIK, TIIGI TEE 2 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.