Rohkema info nägemiseks:

OMA RETKED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OMA RETKED MTÜ kohta arvamuslugu!"

OMA RETKED MTÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal korraldas MTÜ Oma Retked 13 retke, kus osales 118 inimest ning piletitulu kogunes 610 eurot. Jätkusid juba varasematel aastatel tavaks saanud päevased ja öised orhideeretked Niitvälja madalsoos orhideede kasvukohtades, Keila kihelkonna nõiaprotsesside retked, kevadretk Keila põhjapiiril savitööstuse maadel, öösorride kuulamise retk Ohtu linnamäe ümbruskonnas ning hundilugude retked Ohtu rabametsas. Uute teemadena lisandusid: (i) Keila sõjaajaloost rääkiv tasuta linnaretk, mis korraldati Ukraina toetuseks, (ii) avastusretk Niitvälja madalsoosse Pudrumäele, (iii) öine luharetk rukkirääkudega ja (iv) „Jutuõu(d)“, kus Paldiski mnt 22a aias jutustati Keila tondilugusid. Keila tondijuttude raamatute müügist kogunes 2022. aastal tulu 631 eurot.

2022. aastal tehti kulutusi peamiselt seoses retkejuhi varustuse (riietus) ja teadmiste (loodusajakirjade aastatellimus, raamatud) täiendamisega ning retkelistele snäkkide ostmisega. Kulutusi tehti ka uute potentsiaalsete retkesihtkohtade uurimiseks (Praha), kodulehe ülesseadmiseks ning öövaatlusseadme soetamiseks.

OMA RETKED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.