Rohkema info nägemiseks:

DLM FORUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DLM FORUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

DLM FORUM MTÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

DLM Forum MTÜ

Tegevusaruanne 2023

DLM Forum MTÜ, tuntud kui DLM Forum, on üleeuroopaline mittetulunduslik ühendus.

Ühenduse liikmeteks on rahvusarhiivid ning muud avalikud ja erasektori asutused Euroopas, mille huvisfääris on teabehaldus ja arhiveerimine. DLM Forumi liikmelisus on tasuline. Liikmed maksavad aastamaksu, mis varieerub sõltuvalt asutuse tüübist. Ühing asutati 1994. aastal eesmärgiga luua era- ja avaliku sektori vaheline teabehalduse kontaktvõrgustik. DLM Forumi liikmeskonda kuulub nii era- kui avalikke arhiive, riigiasutusi, ülikoole, uurimisinstituute, eraettevõtteid, ühinguid, partnerorganisatsioone ja eraisikuid üle Euroopa. 31.12.2023 seisuga oli ühingul 58 liiget.

DLM Forum tegutseb tihedas koostöös Euroopa Komisjoni ja Euroopa Arhiivigrupiga (EAG). Üks või kaks Euroopa Komisjoni esindajat osalevad regulaarselt DLM Forumi juhatuse koosolekutel.

DLM Forum korraldab aastas kaks liikmetele suunatud kohtumist. Üks kord kolme aasta jooksul toimub ühe tavapärase liikmete kohtumise asemel suurem konverents. Need üritused on kohtumispaigaks ekspertidele arutamaks andmete haldamise, töötlemise ja säilitamisega seotud küsimusi. DLM Forum osaleb ka muude valdkonnaga seotud ürituste korraldamisel ning pakub liikmetele võimalust kitsamate huvigruppide loomiseks.

2023. aasta kevadel korraldati Ljubljanas liikmetele kahepäevane konverents teemal “Digitaalsed andmed ja muutuste juhtimine”. Ürituse võõrustaja oli Sloveenia Rahvusarhiiv. Konverents korraldati hübriidvormis. Kohapeal osales 76 ja veebis ca 40 inimest. Liikmete koosolekule lisaks toimus ka DLM Forum MTÜ korraline üldkoosolek. 8. ja 9. mail, vahetult enne peaüritust, toimus

DLM GeoForumi (DLM Forumi allfoorum) üritus „Georuumiliste digitaalsete dokumentide säilitamise konverents“. Ürituse eestvedaja oli Gregor Završnik ettevõttest Geoarh.

2023. aastal jätkas DLM Forum veebiseminaride korraldamisega. Korraldati järgnevad veebiseminarid: 26. jaanuar, "Digitaalne sisu Leedu riiklikes arhiivides: säilitamine ja online juurdepääs“, Inga 1.

Vizgirdiene Leedu Riiklikust Keskarhiivist, Andrius Zilnys, Irma Dage ja Vaidotas Ramonas

Leedu Riigiarhivaari Büroost ja Gediminas Dagys Leedu Vabariigi Siseministeeriumist; 28. märts, "Konsulteerimispraktikad arhiivinduses Hollandi näitel: Mida ja kuidas me teeme ning 2.

milline paistab tulevik?“, Wout van der Reijden, Anna van Lankvelt, Vincent Hoolt ja Floris

Janssens Hollandi Rahvusarhiivist; 21. aprill, " Digitaalse säilitamise töövoog avatud lähtekoodiga tööriistu kasutades", Anssi 3.

Jääskeläinen Teaduskeskusest Digitalia (XAMK); 22. november, "Digitaalne järjepidevus: Tarkvara elutsükli haldus digitaalse ainese pikaajalise 4.

kasutamise tagamiseks“, Dr Natasa Milic-Frayling Intact Digital Ltd-st; 11. detsember, "SIARD Suite’i tutvustus", Audun Lund Šveitsi Föderaalarhiivist.

5.

Veebiseminarid osutusid küllaltki populaarseteks, registreerunuid oli 60-70 ringis ning osalejaid 40-60. Vebinaride salvestused on järelkuulatavad DLM Forumi kodulehe liikmete alal, mistõttu võib tegelik kuulataja hulk olla suuremgi.

2023. aasta sügisel toimus Hispaanias Salamancas DLM Forumi triennaal, mida võõrustasid liikmesorganisatsioonid Cabinete Umbus SL ja Hispaania Rahvusarhiiv. Kohtumise peateemaks oli “Hoidmas ja ühendamas: andmed digitaalses ühiskonnas”. Üritus toimus hübriidvormis. Kohapeal oli 133 ja veebis ca 20 osalejat.

Alates 2022. aasta oktoobrist osaleb DLM Forum MTÜ konsortsiumis, mis pakub Euroopa

Komisjoni tellimuse alusel e-arhiveerimise teenuseid ühise teenusplatvormi kaudu. Konsortsium võitis Euroopa Komisjoni poolt 2022. aasta kevadel välja kuulutatud hanke. DLM Forum MTÜ kaudu osaleb hankes kenake hulk DLM Forum MTÜ liikmeid.

DLM FORUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.