Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA ENERGIAAGENTUUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 257; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA ENERGIAAGENTUUR MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA ENERGIAAGENTUUR MTÜ hetkeolukord

Juba 257 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Nimi: Mittetulundusühing Saaremaa Energiaagentuur

Nimi inglise keeles: Saaremaa Energy Agency

Lühike nimi: SEA

Registrikood: 80551926

Aadress: Saare maakond, Saaremaa vald, Kuressaare linn, Torni tn 2-2, 93812

Saaremaa Energiaagentuur on mittetulunduslik vabaühendus. Ühistul on hetkel 5 liiget – 2 eraisikut ja 3 juriidilist isikut. Kõik liikmed on energiavaldkonna eksperdid. Energiaagentuuri liikmete kompetents hõlmab energiakogukondi, energiaandmete haldamist, energiapoliitikat ja strateegiad, taastuvaid energiaallikad, paindlikkusturuga seotud nüansse jt. Energiaagentuuri eesmärk on aidata kaasa üldisele teadlikkuse tõstmisele, teha koostööd kohaliku omavalitsusega ja Eesti riigiasutustega ning osaleda teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooniprojektides.

Saaremaa Energiaagentuuri liikmed tegutsevad Eesti ja Euroopa energeetikavaldkonna arendamisega, Agentuuri enda tegevus on veel aga piiratud. Otsitakse aktiivselt võimalusi osalemiseks Euroopa projektide ja tegeldakse energeetikasektori arendamisega läbi artiklite ja pöördumiste. 2022. aastal osales SEA partnerina kahel Horisont 2020 projektivoorus, millele sel korral rahastust ei saanud. Sellesuunaline tegevus jätkub ka edaspidiselt. Üks projektidest oli nimega "MyFlex" - HORIZON-CL5-2021-D3-02-06: energiasüsteemi paindlikkuse suurendamine, mis põhineb tarbijatele suunatud integratsiooniteenustel (millest on kasu jaotusvõrguettevõtjatel ja põhivõrguettevõtjatel). Teine projekt nimega "INSIEME" - HORIZON-CL5-2022-D3-01-08: Tarbijate tegevuse toetamine energiaturul ja nende suunamine tegutsema tootvate tarbijatena.

Saaremaa Energiaagentuuri tulevikuplaanides on jääda heaks partneriks kohalikele omavalitsustele ja keskvalitsustele sektori arendamisel, muuhulgas tegeleda aktiivselt oluliste teemade teadvustamisel.

SAAREMAA ENERGIAAGENTUUR MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.