Rohkema info nägemiseks:

LONDONI EESTLASTE HARIDUSSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 92; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LONDONI EESTLASTE HARIDUSSELTS kohta arvamuslugu!"

LONDONI EESTLASTE HARIDUSSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Londoni Eestlaste Haridusselts asutati 2018 aastal kolme lapsevanema poolt. Mittetulundusühing Londoni

Eestlaste Haridusselts (edaspidi keeleklubi Keelekindlus) on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille eesmärgiks on eestluse ja eesti keele hoidmine Londonis ja vajadusel ka muudes riikides läbi huvitegevuste laste, noorte ja täiskasvanutega. Eriti tähtis on just eesti keele ja kultuuri hoidmine ja edendamine, ning populariseerimine.

Me püüame osaleda kohalikes, piirkondlikes, riiklikes ja rahvusvahelistes koostööprojektides. Me püüame avardada eestlaste kontakte ning luua sidemeid kutsudes kohalikke eestlasi oma tööst või hobist rääkima, nii tutvuvad lapsed ja noored ka uue sõnavaraga.

Tegevused

Pärast pandeemiat on Keelekindluse klubi Zoomi vahendusel kättesaadav. Püüame tuua praktilise eestikeele ning ka tükikese kultuuri lastele koju. Kohtumised Eesti Majas küll jätkuvad aga mitte nii sagedasti kui varem. Lastevanemate soovil jätkasime ka kord kuus pühapäeva hommikuti lisa Zoomi tundidega. (Nii et kokku kuus kolm eesti keele tundi, üks projektitund ning üks kokandustund).

Emakeele ning kokandustundide formaat ei muutu. Allpool kirjeldatakse vaid projektitunde, mis on alati erinevad,

Aprillis tuli Liina Särkinen, üks MTÜ Londoni Eestlaste Haridusseltsi asutajetest, Londonisse, et teha filmitöötuba.

Eelmisel kuul olime just kirjanik Ingrid Hübsheri Soklandi Saladus raamatud lastele saatnud ning igal lapsel oli üks roll mängida. Enamus noori kahjuks sel korral Eesti Majja montaazhima ei jõudnud, nad saatsid oma filmiklipid e-maili teel. (kohelviibijad panid klippe kokku ning kodusolijatel oli eesti keele tund). Projektitund oli siiski ühine räppar KillKaare juhendusel läbi Zoomi valmis Soklandi Saladuse filmi tunnuslaul.

Mais tuli KillKaare Londonisse ning noorte soovil toimus veel üks räpi töötuba.

Juunis toimus talendishow, kus kõik lapsed võisid näidata oma osavust kas siis laulu, pillimängu vms vahendusel.

Juulis ja augustis puhkasime.

Septembris algas uus hooaeg eesti keele tundidega. Projektitund toimus kuu lõpus Annika Pautsi juhendusel –

Improrong juht Londonis.

Oktoobris toimus kunstitund Maris Hanson’I juhendusel. Teemaks oli sügis ja vesivärvid.

Novembris külastasime virtuaalselt (ehk siis Zoomi vahendusel) Kalevipoja Koda. Meile näidati muusemi siseruume ning näitusi. Vaatasime ka joonisfilmi Kalevipoja loost.

Detsembris oli kokkusaamine Eesti Majas. Toimus Suur Eesti Bake Off – kõik lapsed olid midagi kodus söömiseks valmistanud. Kohapeal valmis lühifilm intervjuudega. Peale selle toimus siiditrükk ja t-särkide disainimine Jane

Bakhoff’I juhendusel.

Jaanuaris alustasime liikumisaasta teemal ning Helen- joogainstruktor Eestist viis läbi perejooga tunni Zoomi vahendusel.

Veebruaris pidasime nii EV kui ka meie oma klubi sünnipäeva. Me saime kõigepealt uisuväljakul (vastlad) kokku ning sealt suundusime Eesti Majja Londonisse. Kõige noorematele lastele oli Sipsiku film, oli ka laud kus sai ise oma

Sipsiku disainida ning kokku panna ning kõige suurematele toimus DJ muusika miximise töötuba.

Märtsis rääkisime linnaloomadest ning vaatasime Zoomi vahendusel “Suled või Glamuur” lühidokki. Filmi režissöör

Eva Kübar oli koos meiega väikest vestlust läbi viimas. Uurisime erinevaid mune ja miks nende kuju võib-olla nii erinev.

Maikuus valmisid batiku stiilis t-särgid ühe lapsevanema ning noore juhendusel.

Juunis toimus esmaabitund. Seda vahendati Zoomi kaudu neile, kes olid kodus osalemas. Esmaabitarbed saadeti postiga ette. Projektipäeval olid noored ning nende pered kutsutud meie koka, Kati Valli juurde. Kokandustund toimus samaaegselt koka juures kodus kui ka Zoomi vahendusel.

LONDONI EESTLASTE HARIDUSSELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.