Rohkema info nägemiseks:

CLUB HONOUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1940; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CLUB HONOUR MTÜ kohta arvamuslugu!"

CLUB HONOUR MTÜ hetkeolukord

Juba 1940 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Club Honour on IDPA laskespordiga tegelev personaalse lähenemisega spordiklubi. Spordiklubi on omakorda IDPA Estonia MTÜ liige.

Ühingu eesmärgiks on:

Liikmete laskespordi harrastuse koordineerimine, ühendades laskespordi alal tegutsevaid füüsilisi isikuid klubilises koostegevuses, sportimise ja koolituste korraldamine, selleks soodsate tingimuste loomine ning sportlike eluviiside propageerimine laskmise kui spordiala arendamise kaudu võistlus- ja harrastusspordi tasemel.

Ühing korraldab treeninguid, laskevõistlusi, viib läbi turvakursusi, koolitusi ja täiendkoolitusi ning müüb ja rendib spordivarustust oma liikmetele.

Loob klubi liikmetele soodsaid tingimusi võistlustel osalemiseks ning spordivarustuse kasutamiseks ja hankimiseks.

Autasustab ja stimuleerib laskespordi propageerimisel silmapaistvaid isikuid ja organisatsioone, võib välja anda stipendiume vastavalt juhatuse poolt kehtestatud korrale, välja arvatud isikutele, kes on seaduse mõistes klubiga seotud isikud.

Ühing kaitseb ja esindab oma liikmete ühishuvisid kodu- ning välismaal, teeb koostööd teiste klubidega nii Eestis kui välisriikides.

Ühing viib läbi tasuta ja tasulisi üritusi ning võib asutada sihtotstarbelisi fonde ja kapitale põhikirjaliste ülesannete täitmiseks, sporditegevuse korraldamiseks ja laskmise propageerimiseks.

CLUB HONOUR MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.