Rohkema info nägemiseks:

SAKU FIELD TARGET KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 61; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAKU FIELD TARGET kohta arvamuslugu!"

SAKU FIELD TARGET KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 61 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Klubis on 31.12.2023 seisuga 9 liiget.

Klubi põhitegevuse sisuks on Eesti Meistrivõistluste tasemevõistluste korraldamine ja MM-i tasemega laskurite ettevalmistamine.

Klubi tegevus aruandeaastal oli suunatud klubi jätkusuutlikkuse tagamisele, et säilitada võimekus iseseisvalt eesti meistrivõistluste sarja korraldada. Tegevuse laiem eesmärk on Field-Target laskmise populariseerimine Eestis, kaasates noori.

SFTK 2023 võistlushooaja tööplaani täitmine: 1. 2023 korraldati mitmed treeningvõistlused Põlva lasketiirus. Siseruumides treeningvõistluse tegemisel on võitlusvaimu ülalhoidev eesmärk.

2. Eesti meistrivõistluste sarjas korraldati ühed tasemevõistlused ENFTA LMV 5. etapp Tilga külas, Rõngu kandis Tartumaal 09.09.- 10.09.2023.

Eestis toimus 2023 aasta jooksul viis Field Target meistrivõistluse etappi, mille jooksul oli võimalik koguda kuni 500 punkti ja meistritiitli väljaselgitamiseks läks arvesse 4 võistlust ehk maksimaalselt 400 punkti. Võisteldi kahes põhikategoorias: suruõhu- ja vedrupüssid võimsusega kuni 16,3 džauli. Võistlustest võtsid osa nii noored, vanad, naised, kui ka sõpruskohtumisel Leedu laskurid.

Suruõhupüssi kategooria Eesti üldarvestuses võitis 326 punktiga Aivar Öövel. „Eesti meistri karikas on inspiratsiooniks, mille suunas pingutada ja intensiivne töö iseendaga kandis vilja“ rääkis Eesti meister Aivar Öövel (Aivar on saku klubi auliige).

Teise koha võitis Ragnar Raudsepp Tactical Target .177 Klubist 320 punktiga ning kolmandaks tuli Martin Rebane Saku FT klubist 317 punktiga.

Vedrupüssi kategooria Eesti üldarvestuses võitis 279 punktiga Heli Jalakas (Heli on SAKU klubi auliige). Teiseks tuli René Rebane Saku FT klubist 275 punktiga ning kolmandaks Ott Roosaar Tactical Target .177 Klubist 213 punktiga. Vedrupüssi kategooria parimaks päevatulemuseks lasti 42 tabamust 50-st meistrivõistluste 2. etapil.

3. Euroopa Field Target Championship 2023 toimus Bulgarias Varshetsis, 28 – 30 septembril. Eestit esindas Euroopa meistrivõistlustel Heli

Jalakas vedrupüssi kategoorias ja Aivar Öövel PCP kategoorias, mõlemad laskurid on SAKU klubi auliikmed. 8. Euroopa meistrivõistlustel

Bulgaarias osales 227 laskurit 25-st riigist, esimest korda ka laskurid Serbiast. Igal laskuril tuli sooritada kolmel võistluspäeval kokku 150 võistluslasku. Võistluste korraldaja, Sofia FT Klubi, oli mägises orus paiknevas võistluspaigas kasutanud tehniliselt ära kõik maastiku väljakutsed, oli järske üles ja alla laskmisi, pimedas hämaras ja lagipähe päikese käes märke jõeorus. muutes täpsuslaskmise väljakutsete rohkeks.

Eesti laskur Aivar Öövel sai 109 tabamusega 64. koha PCP üldarvestuses. Eesti laskur Heli Jalakas jäi SPR üldarvestuses 87 tabamusega 13.

kohale, pälvides selle tulemusega siiski SPR naiste klassi kuldmedali.

2024 aastal on plaanis tegevust jätkata, kuid võistlusaasta lõppedes tuleb otsustamisele Saku FTC klubi liitmine Põltsamaa FTC klubiga, sest

Saku liikmeskonnast lahkus 3 liiget ja et säilitada klubi võimekust läbi viia meistrivõistluseid, tuleb jõudusid koondada.

SAKU FIELD TARGET KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.