Rohkema info nägemiseks:

TAGAVERE VABATAHTLIK PÄÄSTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 106; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAGAVERE VABATAHTLIK PÄÄSTE kohta arvamuslugu!"

TAGAVERE VABATAHTLIK PÄÄSTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tagavere Vabatahtlik Pääste Ühing (registrikood 80560180) on asutatud 15.01.2019.

Mittetulundusühing Tagavere Vabatahtlik Pääste Ühing on vabatahtlikkuse alusel loodud heategevuslik ning kasumit mittetaotlev eraõiguslik juriidiline isik, mis tegutseb avalikes huvides demokraatia ja isefinantseerimise põhimõttel. Mittetulundusühingu eesmärgiks on turvalise elukeskkonna säilitamine ning paremaks muutmine ja inimeste tuleohutusalaste teadmiste tõstmine.

Ühingul on 2 asutajaliiget, kes on samal ajal ka ühingu tegevust juhtivad juhatuse liikmed – Kaido Tiitma ja Mikk Leidas. Rohkem liikmeid ühingul ei ole. Ühingu põhikirjaline tegevus on vabatahtliku päästetöö korraldamine, koostöö Päästeameti ja teiste vabatahtlike organisatsioonidega, kogukonna turvatunde tugevdamine ning säilitamine.

Ühingu nimekirjas on 7 vabatahtlikku päästjat, kes on läbinud vabatahtliku päästja baasõppe ning osalevad vajadusel ka täiendkoolitustel ja õppustel. See tagab vabatahtlike päästjate pädevuse ja professionaalse käitumise ka kriisiolukordades.

2022. aasta oli Tagavere VPÜ-le suhteliselt rahulik ning reageeriti kahele väljakutsele, millest üks oli eluhoone tulekahju, kus õnneks keegi viga ei saanud. Ühingu kasutuses on üks päästeauto, millega sündmustele reageerida. 2022. aasta jooksul päästeautot täiustati, remonditi ja hooldati.

2022. aasta jooksul osales ühing veebikoolitusel ja päästeautoga korraldati praktilisi õppusi, et parendada meeskonnatööd.

Tagavere VPÜ on Eesti Päästeliidu liige ning Tagavere VPÜ ja Päästeameti vahel on sõlmitud leping vastastikuseks koostööks.

Valdav osa 2022. aasta VPÜ tuludest on sihtfinantseeringud Vabariigi Valitsuselt. Ühingu tegevust toetab Päästeamet läbi Siseministeeriumi (Päästeameti sihtfinantseerimine).

Päästeamet võib hüvitada vabatahtlikule päästjale või § 2 lõikes 5 nimetatud juriidilisele isikule transpordi-, side- ja muud päästetööl või ennetustööl osalemisega kaasnevad vajalikud kulud. (Päästeseadus § 40)

Ühingu juhatusele ega liikmetele 2022. aastal töö- ega juhtimistasusid ei ole makstud.

Ühingu asutamine on enda eesmärki täitnud - osaleda päästetöödel ning tõsta kogukonna turvatunnet. Olulisel kohal on vabatahtlike päästjate pädevuse hoidmine ja treenimine. Ühingu tegevus on jätkuv ja jätkusuutlik ka tulevikus

TAGAVERE VABATAHTLIK PÄÄSTE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.