Rohkema info nägemiseks:

ENDLA KOOSTÖÖKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 77; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ENDLA KOOSTÖÖKOGU MTÜ kohta arvamuslugu!"

ENDLA KOOSTÖÖKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTUn Endla Koostononkogu (edaspidi MTUn) alustas tegevust 23.jaanuar.2019 aastal. Ponhitegevuseks on tegutseda heategevusliku organisatsioonina avalikes huvides, mille ponhieesmanrgiks on linnakeskkonnas avatud onpiruumis Tallinna Endla lasteaia lastele eakohaste vonimaluste rikastamine ja uudsete lahenduste loomine nende arendamisel otsustusvonimelisteks ja loovateks isiksusteks. MTUn juhatus on 2-liikmeline. 31.detsember 2022 seisuga on MTUn-l 2 liiget.

2022. aasta unlevaade: 2022. aastal tanitus MTUn-l neljas tegevusaasta. Tegevusaasta jooksul jätkati põhieesmärkide täitmist, toetati Tallinna Endla Lasteaia praktikabaasi arengut, toetati otsustusvonimeliste ja loovate laste kasvatamisest huvitatud peredele kogemuste, meelelahutuse ja koosviibimiste korraldamist (Tallinna Maratoni lastejooksu spordisündmused Sügisjooks 2022, Maijooks 2022 ja jõulupeo korraldus lastele ja peredele). MTÜ alt on loodud huvikool EHISe ID: 44030, mille alt on võimalik pakkuda 4 suunal huvitegevust lasteaia ealistele lastele ja rikastada Tallinna Endla lasteaia laste päeva ja õppetegevust. 2022. aastal huvikooli tegevus ei käivitunud veel.

2022. aasta kokkuvonte:

Aasta jooksul tehti mitmete haridusasutuste ja firmadega koostööd, näiteks Ratestuudio OÜ, Kersti Kuusk FIE, SPORDIÜRITUSTE

KORRALDAMISE KLUBI. Aasta lonpus toimus Tallinna Endla lasteaia peredele unhine koosviibimine jonulupeol.

2023. aasta plaanid:

Jantkata Tallinna Endla lasteaia praktikabaasi arendamisega ja toetada vonimalikke arendusprogramme ning huvitegevuse vonimalust ja arengusuundi. Leida võimalus huvikooli laienemiseks ja arenguks, kuna eelmisel perioodil huvikooli tegevus veel ei käivitunud loodetud määral. Toetada jätkuvalt Montessori pedagoogika rakendumist Endla lasteaias.

ENDLA KOOSTÖÖKOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.