Rohkema info nägemiseks:

VÖIMALUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 703; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÖIMALUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÖIMALUS MTÜ hetkeolukord

Juba 703 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vöimalus asutati 01.04.2019.a., toetamaks Saaremaaga seonduvate kultuuri-, spordi-, noorte- ja muude mittetulunduslike projektide läbiviimist. Tegemist on MTÜ Vöimalus asutaja poolt annetatud raha sihtotstarbelise fondiga, mida MTÜ jagab vastavalt annetaja poolt määratud sihtotstarbele. Alates 01.05.2020 on MTÜ Vöimalus kantud Maksu – ja Tolliameti tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute nimekirja.

2022.aastal jätkus Saaremaaga seotud kogukondlike algatuste toetamine. Toimus kaks projektikonkurssi, millest saarlased aktiivselt osa võtsid. Toetusotsuse sai 69 projekti kogusummas ca 105 000 eurot. Toetati erinevaid valdkondi: kogukondlikud tegevused ja -investeeringud, kultuur, haridus, sport; noortele ja eakatele suunatud tegevused jne. Oma tegevuse eest pälvis MTÜ

Vöimalus Saare maakonna kogukondade toetaja 2022 auhinna.

MTÜ Vöimalus jätkab samalaadset tegevust ka 2023. aastal, toetades projektikonkursside kaudu

Saaremaa arengule suunatud mittetulunduslikke algatusi.

Juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud.

VÖIMALUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.