Rohkema info nägemiseks:

VAHVLI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 45; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VAHVLI SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VAHVLI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 45 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade

Vahvli Selts asutati aprillis 2020 eesmärgiga koondada vahvlihuvilisi, vahendada infot retseptide ja masinate kohta ning korraldada temaatilisi üritusi. Seltsi missiooniks on Eestis vahvlite tegemise traditsiooni uuendamine ja levitamine.

Tegevus 2023. aastal 2023. aastal Vahvli Seltsil aktiivset tegevust ei olnud. Seltsi majandusaasta aruanne kajastab minimaalset majandustegevust, mis piirdus peamiselt administratiivsete kuludega. Seltsil on üks juhatuse liige ja aruandeperioodil liikmele tasusid ega kompensatsioone ei makstud. Aasta jooksul ei korraldatud ühtegi üritust ega toimunud uusi liikmeid kaasavaid tegevusi.

Finantsülevaade

Seltsi finantsseisund jäi stabiilseks, kuid piiratud tegevuse tõttu olid kulud minimaalsed. Peamised kulud moodustasid bürookulud summas 12 eurot, mis on samaväärne eelmise aastaga. Seltsi bilansi lõppsaldod näitavad vähest muutust: - Raha ja ekvivalendid perioodi lõpus: 299 eurot (2022: 296 eurot) - Lühiajalised kohustised: 328 eurot (2022: 313 eurot) - Netovara: -29 eurot (2022: -17 eurot)

Tulevikuplaanid

Järgneval majandusaastal kavatseb Vahvli Selts jätkata tegevustega, mis on kooskõlas seltsi põhieesmärkidega. Planeeritakse alustada aktiivsemat tegevust vahvlihuviliste koondamiseks ja ürituste korraldamiseks. Eesmärgiks on populariseerida vahvlite tegemise traditsiooni ja pakkuda seltsi liikmetele ning huvilistele rohkem võimalusi osaleda temaatilistel üritustel ja saada kasulikku informatsiooni vahvlite valmistamise kohta.

Kokkuvõte

Kuigi 2023. aasta ei toonud kaasa aktiivset tegevust, säilitas Vahvli Selts oma valmisoleku tulevikus aktiivselt tegutseda. Uute tegevuste ja ürituste korraldamine järgneval majandusaastal on prioriteediks, et saavutada seltsi eesmärgid ja edendada vahvlite valmistamise traditsiooni

Eestis.

VAHVLI SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.