Rohkema info nägemiseks:

SCANBALT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SCANBALT MTÜ kohta arvamuslugu!"

SCANBALT MTÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ScanBalt võrgustik on Läänemere piirkonna majanduskasvule ja -arengule keskendunud võrgustik, mille peamiseks eesmärgiks on eluteaduste ja tervisetehnoloogiate innovatsiooni edendamine.

ScanBalti missiooniks on Läänemere piirkonna kujundamine ühtseks turuks, toetades regiooni osapoolte ühist arendustööd ja olles testkeskkonnaks tervisetehnoloogiate ja biomajanduse valdkonnas.

ScanBalti peamised tegevused on: innovatsiooni ja ärivõimaluste edendamine, rahvusvahelise koostöö toetamine, barjääride alandamine, nähtavuse suurendamine, ressursside kaasamine.

ScanBalt toetab uudsete tervisetehnoloogiate testimist ja juurutamist, digitaalsete lahenduste jõudmist tervishoidu, tervislike eluviiside juurutamist, piiride ülest terviseteenuse osutamist, innovatsiooni ja oskuste arendamist, poliitikate kujundamist ja rahastus instrumentide paremat kasutamist.

Oma tegevuses kasutab ScanBalt erinevaid Euroopa, aga ka regionaalseid ja riiklikke era ja avaliku sektori vahendeid loomaks tugevat rahvusvahelist koostööd ja viimaks ühiselt võrgustiku abil ellu ühist strateegiat ja visiooni.

Aruandeaasta lõpu seisuga oli võrgustikus 18 liiget, enamikus Läänemere ümbruses paiknevad tervise- ja eluteadustele suunatud regionaalsed klastriorganisatsioonid.

Aruandeaastal oli ScanBalt partneriks kolmes EL poolt toetatud projektis.

Projekti EDAH (European Data Space in Health) eesmärk on osaleda aktiivselt Euroopa ühtse tervise andmeruumi aruteludes ja arendada välja ühine tegevuskava, et toetada digitervise lahenduste aktiivsemat kasutust Euroopas

Projektis COBIOE tegeletakse biopõhise tootmise (bioproduction) väärtusahelate toetamisega Euroopas.

Projekt KISMET toetab jätkusuutlike toiduahelate arendamist, peamiselt koostöös avaliku sektori osapooltega 2023.a. jätkasid tööd ka Biomajanduse ja Digitaalse Tervise töögrupid, millest viimane keskendub peamiselt Euroopa Ühtse Terviseandemete ruumi raamistiku loomise toetamisele.

SCANBALT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.