Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, AERU TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, AERU kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, AERU TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu linn, Aeru tn 8 korteriühistu (registrinumber 80567436) teenindab maja alates 2019. aastast.

Majas on 6 korterit. Korterite summaarne elamispind on 459,5 m². Korteriühistu eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja ühise maatüki ühine majandamine ja haldamine.

KÜ Aeru 8 põhitegevused: (cid:127) aadressil Aeru 8 asuva elumaja haldamine ja teenindamine; (cid:127) korteriomanike ja üürnike poolt tarvitatud vee arveldamise vahendamine; (cid:127) korteriomanike ja üürnike poolt kasutatava jäätmeveoteenuse arveldamise vahendamine.

KÜ remondi- ja haldusfondi jääk seisuga 31.12.2022 oli 918 eurot.

Pangakonto jääk seisuga 31.12.2022 oli 1 054,19 eurot.

Korteriühistu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus ning juhatuse liikmed tasu ei saa. Ühistu palgalist tööjõudu ei kasuta.

2022. aastal toimus üks suurem ümberehitustöö, mida rahastati arendaja poolt makstavast kompensatsioonist ja selleks oli elektrisüsteemi ümberehitus. Uus süsteem näeb ette, et korterite ventilatsiooniagregaadid ja katlad saavad elektritoite arvestist, kuhu jookseb ka katusel olevate päikesepaneelide toodetav elekter. See annab võimaluse reaalselt kohapeal tarbida oma toodetavat elektrit ja müüa võrku ainult ülejääk.

TARTU LINN, AERU TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.