Rohkema info nägemiseks:

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, PÄRNAÕIE TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAMBJA VALD, TÕRVANDI kohta arvamuslugu!"

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, PÄRNAÕIE TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade: Pärnaõie 7 Korteriühistu jätkas aktiivset tegevust, tagades korteriomanikele mugava ja turvalise elukeskkonna.

Tulud ja Kulud: Koguti hooldustasusid summas 1400 eurot ja haldustasusid summas 360 eurot. Tegevuseks kulutati kokku 960 eurot.

Remondifond: Koguti remondifondi summas 400 eurot. Eelmiste perioodide kasutamata tulem kanti fondi summas 1285 eurot. Remondifondist tehti väljamakseid summas 1454 eurot. Jääk perioodi lõpuks oli 1801 eurot.

Personal: Ühistus ei ole palgalisi töötajaid. Ühistu juhatus koosneb kahest liikmest ja neile tasusid ei makstud.

Finantsnäitajad: Raha pangakontol oli aruandeperioodi lõpus 2859 eurot. Bilansimaht oli kokku 3316 eurot ning aruandeaasta tulemus näitas positiivset summat 793 eurot.

Kokkuvõte: Pärnaõie 7 korteriühistu tegevusaruanne 2023. aastaks kinnitab ühistu pühendumist elukeskkonna kvaliteedi tagamisele ja tõhusale majandamisele. Positiivne aruandeaasta tulemus ja tasakaalus finantsnäitajad annavad tunnistust ühistu tugevast finantsseisundist ja jätkusuutlikkusest. Kogutud remondifondi tagab vajalikud vahendid tulevaste remondi- ja hooldustööde jaoks, tagades elukeskkonna väärtuse säilimise ja paranemise. Ühistu juhatuse tasustamata jätmine näitab ühistu juhtkonna vastutustundlikku lähenemist ja soovi tagada säästlik majandamine ning ressursside optimaalne kasutamine. Ühistu professionaalne juhtimine ja selge finantsstruktuur aitavad säilitada korteriomanike rahulolu ja tagavad ühistu jätkusuutlikkuse tulevikus.

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, PÄRNAÕIE TN 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.