Rohkema info nägemiseks:

LIVING GAIA ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIVING GAIA ESTONIA kohta arvamuslugu!"

LIVING GAIA ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tutvustus

MTÜ on asutatud 2019.a. keskkonnateadlikkuse tõstmise ja põlisrahvaste kultuuripärandi hoidmise ning tutvustamise eesmärgil.

Soovime teadvustada inimese rolli tervikliku ökosüsteemi osana pidevates muutuste protsessis.

Mõtestada meie liigi koostoimimist ümbritseva eluslooduse ja kultuuri osana. Tegeleme mõttekuvandi hoidmisega, mis aitab erinevatel põlvkondadel muutuva maailmaga kaasas käia.

Eesmärkide täitmiseks korraldatakse sündmusi, mis ühendavad selles vaimus elavaid inimesi.

Liikmed 31.01.2022 seisuga on ühingul 5 liiget.

Juhatus

Ühingut juhib kahe liikmeline juhatus. Juhatuse koosolekud toimuvad regulaarselt. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud töötasu ega muid tasusid.

Aruandeaasta sündmused 2022 aastal sündmusi ei toimunud ja ühingu tegevus avalikku ruumi ei olnud aktiivne. Tegeleti mõttetalgutega ning seati uusi suundasid uueks tegevusaastaks.

LIVING GAIA ESTONIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.