Rohkema info nägemiseks:

SIILILEGI SELGE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 59; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SIILILEGI SELGE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SIILILEGI SELGE MTÜ hetkeolukord

Juba 59 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Siililegi Selge MTÜ asutati 09.09.2019.

Ühingu eesmärgiks on mesinduse, aianduse ja tervislike eluviiside edendamine.

Eesmärkide saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1.2.1. koolituste korraldamine nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele, kes otsivad oma elus uusi väljakutseid, tahavad tundma õppida iseennast, on valmis loovalt tegutsema ning on avatud elukestvale õppele; 1.2.2. koolituste korraldamine nii iseseisvalt kui koostöös teiste organisatsioonidega; 1.2.3. koolituste korraldamine erinevaid õppeviise kasutades; 1.2.4. metoodiliste materjalide ja kirjanduse koostamine ning trükiks ettevalmistamine; 1.2.5. tervislike eluviiside propageerimine ning tervist toetavate tegevuste läbiviimine; 1.2.6. looduskeskkonna hoidmine, hooliva ja loodust väärtustava eluviisi propageerimine.

2023 oli põhirõhk mahemesindusalaste koolituste ja loengute andmisel ning üldisel teavitustööl.

Aruandeperioodil oli müügitulu 4508 eurot , majandustegevusega jäädi miinusesse 4140 euroga.

2023 lõpul oli liikmete arv 2, kes olid ühtlasi ka juhatuse liikmed. Töötasude ja maksude kogusumma oli 7078 eurot..

SIILILEGI SELGE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.