Rohkema info nägemiseks:

KOOME KOOS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOOME KOOS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOOME KOOS MTÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Koome Koos kolmas tegevusaasta möödus edukalt. Tänu korduvale algõpp korraldamisele tuli mitmeid uusi kudujaid, suvel õnnestus läbi viia meie tööde näitus Laitse seltsimajas. Jätkuvalt tegelesime ka individuaalkoolitusega. Jagasime oma teadmisi lõimede käärimise ja kangastelgede rakendamise ja erinevate kudumisviiside osas.

Tekstiilide taaskasutus on oluliseks teemaks loodussäästliku eluviisi propageerimisel ja meie MTÜ tegevuses. Kaasame huvilisi kuduma taaskasutatud materjalidest vaipu jm. tooteid, pakume neid ka omalt poolt soovijatele.

2023.aastal jätkame koolitustega, sealhulgas erinevate kudumistehnikate õpetamisega edasijõudnutele. Plaanime jätkuvalt laiendada kudumishuviliste ringi, samas säilitades kontakti meie endiste kudujatega. Püüame näidata, et kangastelgedel saab valmistada palju erinevaid esemeid peale tavapäraste triibuvaipade.

KOOME KOOS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.