Rohkema info nägemiseks:

AIRCOOLED CLUB ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 181; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIRCOOLED CLUB ESTONIA kohta arvamuslugu!"

AIRCOOLED CLUB ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Aircooled Club Estonia on 04.11.2019 loodud ühendamaks Volkswagen Beetle ja teiste õhkjahutusega autode huvilisi.. Klubi põhiliseks tegevuseks on ühised väljasõidud nii Eestis kui ka väljaspool piire.

14.05.2022 alustasime oma hooaega. Hommikul kogunesime Tallinnas. Üheskoos sõitsime Rakverre, kus meiega liitusid veel mõned masinad.

Külastasime Rakvere Politseimuuseumi, kus saime laboris erinevaid uurimisi läbi viia. Peamajas olid erinevate teemadega saalid ja külastuse lõpetasime lasketiirus, kus mõned läksid täitsa hasarti. Peale muuseumi võttis meid väga soojalt vastu, Aivar. Tegi meile esmalt mõnusa linnatuuri ja võõrustas meid oma põllulapil. Üheskoos keetsime pajas valmis, juba meile traditsiooniks saanud, hernesupi.

18.05.2022 kutsuti meil Tallinna Sikupilli lasteaeda. Meid kutsuti külla juba eelmine aasta, aga kuna hooaeg oli just lõppemas, siis lubasime minna uue hooaja alguses. Kohal olid veel mõned tsiklid ja ameeriklased. Igas kategoorias valisid lapsed välja oma lemmiku. Üritus lõppes laste poolt korraldatud kontserdiga.

31.07.2022 Osalesime Soome korraldatud Volks Tour Estonia 2022. Võtsime nad ilusasti vastu Meremuuseumi parklas. Näitasime kaunist rannikuäärt, mida mööda põristasime Rakvere Vallimäele. Päeva lõpetasime Rakvere külje all Aivari juures traditsioonilise hernesupiga. Meie põhjanaabrid jäid sellise tervituse ja vastuvõtuga väga rahule 05.08-07.08.2022 ACE Summer Meet- veetsime mõnusa nädalavahetuse Harjumaal Võtikmetsa puhkekompleksis. Meid kutsuti osalema

Vanatehnika päeval Kuimetsas ja võtsime osa Vanatehnika paraadist.

17.09.2022 oli hooajalõpetamine ja külastasime Urbans Garage'i, kus Urban tegi meile mitme tunnise ekskursiooni. Seejärel tegime ühise õhtusöögi Püssirohukeldris

Korraldasime ka minikruiise Tallinnas ja lähiümbruses. Erilisemalt tooks välja Kloogaranna Festival vol.1 ja vol.2

Lisaks käisime Tallinnas toimuvatel üritustel: Vanatehnika Lustisõit, Discustom Meet ja Haapsalus Vingate Weekendil.

Käimas oli ka Volkswageni korraldatud kampaania “Kõige erilisem Volkswagen“, kus osales ka meie Klubi auto ja valiti välja Volkswageni kampaaniasse, mis leiab aset 2023 aastal sotsiaalmeedia platformidel.

Lisaks osalesid meie klubiliikmete autod ka Taani lühisarja „Bullshit“ võtetel.

Novembris toimus Klubi kolme aastaseks saamise tähistamine ja tähistasime seda Bowlingut mängides.

Tegutsemisaasta lõppedes on MTÜs kokku 14 liiget

AIRCOOLED CLUB ESTONIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.