Rohkema info nägemiseks:

NARVA EESTI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 127; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA EESTI GÜMNAASIUMI kohta arvamuslugu!"

NARVA EESTI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Narva Eesti Gümnaasiumi Vilistlaskogu MTÜ (edaspidi VK) asutati mittetulundusühistuna 27.11.2019.a nelja isiku poolt. Ühisuse tegevuse eesmärgiks on Narva Eesti Gümnaasiumi

Vilistlaskogu põhikooli ja gümnaasiumi lõpetanud kooli vilistlaste ühendamine. VK eesmärkideks on säilitada Narvas eestikeelne 100% ulatuses toimiv põhikooli- ja gümnaasiumiharidus, samuti luua eluaegsed sõprussidemed kõigi vilistlase, kooli õpetajate, koolis õppinud õpilaste ning kogukonna liikmete vahel.

2019.a liitus VK-ga 1 liige, 2020.a 13 liiget, 2022.a lahkus (seoses surmaga) üks liige. Kokku on

VK-us 18 liiget. Arvestades NEG-I lõpetajate arvu võiks see olla kordades suurem.

Eraldi tuleks märkida liikmemaksude mitte laekumistest. 2020.a jäi liikmete poolt täitmata oma kohustuses summas 40€, 2021.a summas 65€, 2022.a summas 85€ ja 2023.a liikmemaksud on tasunud 2 isikut. 2 isikut pole tasunud liikmemaksu kordagi.

2022.a aktiivseid tegevusi ei toiminud. Tegevuse soikumine, liikmemaksude tasumine ja mis peamine annetuste kogumine on soikunud ilmselt Ukrainas toimuva sõja tõttu. Sõjategevus ei ilmselt niipea ei rauge või kui raugeb, siis algab Ukrainas taastamisperiood ja ka siis on sinna vajalik abi osutamine. Kuid NEGi edaspidine eksisteerimine eesti keelse ja – meelse koolina on jätkuvalt küsimärgi all kuna Vabariigi Valitsuse tegevuses eestikeelse kooli säilimiseks tehakse vähe.

NEG tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetega juhatuse liikme lepinguid sõlmitud ei ole ja tasusid ei maksta. Juhatus kinnitab, et NEG on jätkuvalt tegutsev. Tegevuskulud rahastatakse liikmete sissemaksetest ja annetustest. Ühingu teavituskanaliks on Facebook-leht ning isiklikud kontaktid.

NARVA EESTI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.