Rohkema info nägemiseks:

AMEERIKA AED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AMEERIKA AED MTÜ kohta arvamuslugu!"

AMEERIKA AED MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Ameerika Aed on 2020. aastal loodud mittetulundusühing, mille peamiseks eesmärgiks on arendada kogukonnaaiandust. See ei ole olnud väga lihtne, sest pidevalt on tulnud kolida ja koroonapandeemia tegi ühise tegutsemise keerulisemaks. 2023. aasta oli jällegi kolimise aasta, kus pidime jagama maad uue rentnikuga Koidu 80 majas. Meie koostöö Koidu 80 rentnikuga ei sujunud ja tekitas väga suuri probleeme. Puudus elekter ja veevõtu võimalust polnud mitu nädalat. Kahjuks tekitas see hooaja planeerimises probleeme ja me ei saanud tekkinud ebakindlas situatsioonis korraldada ühtegi planeeritud suuremat ühissündmust. Sügisel tellisime siiski muruhoolduse, kui selgus, et rentnik ei täitnud ka lubadust aia heakord tagada. Meil õnnestus prügi äravedu ja kastide korrashoid. Täiendasime uue mullaga ümberkolitud kaste.

Sügisel tegime ka tulbisibulate istutuse ja sügisväetamist kasvuhoo sisse saanud põõsastele ja kastipüsikutele. Täiendasime ka aiatööriistade varu ja ostsime uue aiakäru, kuna eelmine oli lõhutud. Tellisime aiale logo, millega järgnevatel aastatel saab seostada meie identideeti ja tagada paremini sõnumite silmapaistmise. Meie aia töödes lõi kaasa 22 aktiivset osalejat, lisaks nende pereliikmed.

Lisaks liitusid meiega aiandushuvilised Kristiine City Rändaiast aadressil Sammu 2 Tallinnas. Kristiine City Rändaed on kogukonna sidusust ja rohelist mõtteviisi toetav kogukonnaaed. 2023. aastal toimetas 15 aiakasti juures 18 aednikku, kellest enamikul oli tegevusse kaasatud ka kaaslane ja lapsed. Kokkuokku toimetas aia ümber umbes 35 inimest. Kogukonnaaia hooaja avaüritusest võttis osa hinnanguliselt rohkem kui 100 inimest. Kokku toimus hooaja jooksul viis üritust: hooaja ettevalmistus, kolm õpituba ja hooaja lõpetamine. Aia kahe hooaja peale on tekkinud juba tegus tuumikseltskond, kes tublisti tegutsevad, käivad koos ja suhtlevad.

2024. aastal on plaanis jätkata kogukonnaaiandusega.

AMEERIKA AED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.