Rohkema info nägemiseks:

RÕÕMSALT SUUREKS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 50; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕÕMSALT SUUREKS MTÜ kohta arvamuslugu!"

RÕÕMSALT SUUREKS MTÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Rõõmsalt Suureks on loodud eesmärgiga toetamaks motospordiga tegelevate noorte tegemisi ja võistlustel osalemisel. Meie ühing toetas 2022 aastal kahe noore motoringraja võistlustel osalemist. Aidates tasuda võistlustasude maksmisel.

2022 esitasime Pärnu Linnavalitsuele taotluse Eesti ja Balti meistrivõistlustel osalemise toetuse saamiseks. Saime toetuse 600 euro ulatuses, millest saime katta Eesti Meistrivõistlustel osalemise kahe etapi võistlustasud ning osaliselt majutusega kaasnevad kulud.

Meie noorte jaoks oli võistlus- ja treeninghooaeg edukas. Üks noormeestest saavutas Baltimeisti võistluste üldarvestuses SuperSport 300 klassis tubli kolmanda koha ning teine noormees samas klassis tugeva 7 koha. Eesti Meistrivõistlustel samas mootoriklassis saavutas esimene noormees samuti kolmanda koha ning teine noormees 8 koha.

Käesoleval aastal on MTÜ ridades jätkamas üks tubli motospordi talent, teine hoolealune kahjuks lõpetas aktiivse võistlustel osalemise. 2023 aasta hooajal kahjuks projektitaotlus voorus positiivset vastust toetuse eraldamiseks ei saanud, siis peab meie noor motospordihuviline oma vanemate toel võistlushooajal hakkama saama. Kindlasti proovime uuesti taodelda tegevustoetust sügisperioodil, et aidata kaks noort sportlast

Hispaaniasse treeninglaagrisse.

RÕÕMSALT SUUREKS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.