Rohkema info nägemiseks:

TULJAKU VEEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 60; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TULJAKU VEEÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

TULJAKU VEEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Asutatud 09.06.2020.a on mittetulundusühing Tuljaku Veeühing vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides ja mille asukohas on Eesti Vabariik, Ida-Virumaa Katase küla.

Ühingu eesmärgiks on parandada läbi ühistegevuse Katase külas elukeskonda ja varustada lähipiirkonna elanikke puhta joogiveega. Selleks on

Tuljaku kinnistule rajatud puurkaev koos veepuhastusseadmetega.

Katase turg on rajatud projekti "Kohaliku omaalgatuse programmi 2020" raames. MTÜ Tuljaku Veeühing sai sihtfintnseeringu summas 4000,00 eur, et paigaldada paviljon ja müügiletid.

Tehtud tegevused ja investeeringud on esimesteks sammudeks olukorra nuutmiseks, et ärgida läbi füüsilise keskkonna parendamise omavahelist suhtlust, millest võiksid välja kasvada uued algatused ja ühistegevused. Turu haldajaks ja jätkusuutlikkuse tagajaks on Tuljaku

Veeühing. Turg saab olema avatud hooajaliselt alates maist kuni oktoobrini sõltuvalt ilmast..

MTÜ-l Tuljaku Veeühing on 2-liikmeline juhatus, kes on ühtlasi MTÜ asutajaliikmed. Ühingu tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmäärkide saavutamiseks, tulu liikmete vahel ei jaotata.

TULJAKU VEEÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.