Rohkema info nägemiseks:

ŽORIK KALAMAJAKOER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ŽORIK KALAMAJAKOER MTÜ kohta arvamuslugu!"

ŽORIK KALAMAJAKOER MTÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Žorik Kalamajakoer MTÜ - iga loomal on väärtus

Žorik kalamajakoer MTÜ alustas tegevust 23.07.2020 a. Žorik kalamajakoer MTÜ on vabatahtlik organitsoon mis ühendab loomakaitse ja hulguvade, abivajavade loomade ka tegelevaid isikuid Eestis. Žori Kalamajakoer MTÜ juhatus on kahe liikmeline, palgalisi tõõtajaid ei ole. Žorik

Kalamajakoer eesmärkiks on arendada kontakte ja koostööd sama sihtgrupiga tegelevate asutuste ning organisatsioonidega omategevuskvaliteedi tõstmiseks ja oma liikmete väljaõppeks. Osaleda VTA ja teiste riiklike instantside arengukavade, projektide, seadusandluse ja programmide väljatöötamisel. Arendada loomade heaolu keskust asutuste ning organisatsioonidega omategevuskvaliteedi tõstmiseks ja oma liikmete väljaõppeks. Arendada loomade heaolu keskust.

PÕHITEGEVUSE EESMÄRGID on: Koer ŽORIK’U (i.d 978101082770957) eest vastutamine, tagades temale heaks eluks vajalikud vahendid, kuni tema elupäevade lõpuni ning hoida tema mälestust ka peale surma; - Kaitsta ŽORIK’U mained ja tema nime, piltide kasutamist ja aktsepteerida/lubada tema kuju kasutamist meedias, kirjanduses, reklaamidest, kunstiteostest, mälestus monumentides jne. Pakkuda Zorik’u nime ja kuju reklaamideks ja lubata tema brandi kasutus õiguseid.

- Koguda ja vahendada abivajavate loomade kohta käivat informatsiooni; - Abivajavade koduloomade abistamina, hoiustamine ja uue kodu otsimine.

- Arendada loomade heaolu keskust.

Eesmärgist tulenevalt võib asutus osutada järgmisi tasulisi teenuseid: Toetatud koduloomade elamise teenus; Koduloomade igapäevaelu toetamise teenused; Lemmiklooma pidamise kultuuri edendamine; Huviringides osalemine; Kodutute loomade hoiuteenus;Koduloomade käitumishäire ja kavatamise nõustamise teenus; Ruumide rent; Koera ja kasside hoiuteenus; Pereunrituste korraldamine; Koolitusteenus;

Kirjastus tegevus; Majutusteenus; Ürituste korraldamine ja seminaride/kursuste tootmine; Koduloomade toitlustusteenus; Riiklikele ja kohalikele omavalitsusunksustele teenuse osutamine; Ühing võib osutada muid teenuseid sihtrunhmale ja nende lähedastele lähtudes sihtrunhma vajadustest; Teenuseid mis vajad erilist tegevusluba.

.

ŽORIK KALAMAJAKOER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.