Rohkema info nägemiseks:

TARTU LGBT+ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LGBT+ MTÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU LGBT+ MTÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kogukonna toetamine

Tartu LGBT+ eesmärk on toetada kohalikku LGBT+ kogukonda, eriti noori. Selle saavutamiseks on meie põhitegevus kogukonnale suunatud ürituste korraldamine ja läbi selle kogukonna tugevdamine ja inimestele turvalise ja vaba keskkonna pakkumine.

Vabatahtlikud ja partnerid

Oleme kokku saanud vabatahtlike listi, kelle poole pöörduda, kui suuremaid projekte ette võtame. Meil on kontakt teiste eesti LGBT organisatsioonidega ning mitmete teistega, kes meie eesmärke jagavad. Kuulume ka Eesti LGBT organisatsioonide võrgustikku.

Tartu Pride 2024 2024. aasta augustis toimub MTÜ seni suurim projekt, milleks on Tartu Pride 2024, mis toimub kultuuripealinna sündmuste raames. Oleme teinud selleks ettevalmistusi ja saanud kokku vabatahtlike võrgustiku, et sündmus ellu viia.

Karaoke

Karaokedest ehk „Homofooniatest“ on praeguseks saanud meie põhiüritus. See on hea viis pakkuda erinevas vanuses LGBT kogukonna liikmetele võimalust koos vabas ning turvalises õhkkonnas aega veeta ja teiste kogukonna liikmetega tutvuda.

Kommunikatsioon

Oleme aktiivsed sotsiaalmeedias ja hoiame LGBT+ kogukonna oma tegevustega kursis. Meil on oma logo ja visuaalne identiteet mida turundustöös aktiivselt kasutame. Meie loodud sotsiaalmeediasisu on kerge, lõbus ja nooruslik. Siiski võtame sõna ka tõsisematel kogukonda puudutavatel teemadel.

TARTU LGBT+ MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.