Rohkema info nägemiseks:

UUS-TATARI 19 KINNISVARAHALDUSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 209; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UUS-TATARI 19 KINNISVARAHALDUSE kohta arvamuslugu!"

UUS-TATARI 19 KINNISVARAHALDUSE MTÜ hetkeolukord

Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Uus-Tatari 19 Kinnisvarahalduse MTÜ

Tegevusaruanne 2022 2022.aastal toimus Uus-Tatari 19 Kinnisvarahalduse MTÜ-s mitmeid tegevusi.

Elektriaudit. 2021.aasta lõpus tellisime OÜ-lt Aia Elekter majadele elektriauditi. Kontrolli käigus leiti 16-e korteri elektripaigaldistes suuremaid või väiksemaid puudujääke. 2022.aasta jooksul tehti elektripaigaldiste remont kõigis puudustega korterite ning 12.12.2022 väljastati ametlik auditi akt.

Puude raie ja hoolduslõikus. Uus-Tatari 19 krundil on mitmeid suuri puid ning osas neist olid muutunud ohtlikuks. Kahe erineva arboristi ning linna arboristi ühine ekspertiis hindas ohtlikuks kaks vahtrat – kahekordse maja otsas olev suur vaher ning kolmekordse maja hoovis olev vahtratarjakuga vaher. MTÜ omanikud olid nõus nende kahe puu mahavõtmisega, sest puude ootamatu kukkumise korral poleks kindlustus kahjusid korvanud. Lepiti kokku et tulevikus istutatakse asemele uued puud. Linnalt saadi raieluba ning 29.04.2022 tegi Puude Hooldus OÜ 1092 euro eest tööd – maha raiuti 2 vahtrat ning tehti hoolduslõikus kõigil teistel puudel (tamm, kastan, saar, vahtrad).

II-korruselise maja hoovipoolne välisuks oli kohe koost lagunemas ning sinna oli kindlasti vaja uut ust. Juhatus võttis mitmeid erinevaid hinnapakkumisi, valituks osutus Aivelo Mööbel OÜ. Uus uks läks maksma 1000 eurot ning selle kulu tasusid II-kordse maja omanikud. Uks vahetati augustis 2022.

UUS-TATARI 19 KINNISVARAHALDUSE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.