Rohkema info nägemiseks:

PAREM PERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAREM PERE MTÜ kohta arvamuslugu!"

PAREM PERE MTÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Parem Pere on loodud psühholoogilise abi osutamiseks ja oskuslikuma vanemluse toetamiseks. Sihtgrupiks on iga psühholoogilist abi vajav inimene. 2022. aasta vältel on Parem Pere MTÜ jõudsalt arenenud.

Põhitegevusealaks on olnud jätkuvalt psühholoogilise nõustamise teenus. Juhatuse liikmeid on ühingul kaks, tegevliikmeid kolm. Majandusaasta keskel toimus kolimine paremate võimaluste ning asukohaga nõustamisruumidesse. Suurenenud on ühingu kliendibaas ja käive. Samuti on MTÜ Parem Pere arendanud tegevusaasta vältel koostööd mitme omavalitsusega, et pakkuda elukohajärgset psühholoogilist abi nende valdade elanikele. Lepingulise koostööni on tegevusaasta vältel jõutud Confido erakliinikuga tervisekindlustuse klientidele psühholoogiteenuse osutamisel. Samuti on MTÜ Parem Pere alustanud koostööd mitme suurettevõttega nende töötajatele vaimse tervise abi osutamiseks. Läbirääkimised lepingulise koostöö on tegevusaasta jooksul aktiivselt käimas Heba kliinikuga. Tuleval tegevusaastal on plaanis MTÜ liikmeskonda kasvatada ja liita meeskonnaga kogemusnõustaja, tervisenõustaja/õde ning mõned psühholoogid. Samuti on tuleval tegevusaastal plaanis alustada vaimse tervise alaste grupinõustamistega ning vaimse tervise ja oskuslikuma vanemluse alaste koolitustega.

PAREM PERE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.