Rohkema info nägemiseks:

MEELTE KINDLUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 86; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEELTE KINDLUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEELTE KINDLUS MTÜ hetkeolukord

Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Teist aastat järjest viidi ellu Kultuuriministeeriumi poolt rahastatud Integratsiooni Sihtasutuse pereõppe projekt "Keeltesumin Pärnumaal".

Projekti raames sai 40 Ida- Virumaa ja Tallinna noort veeta kümme päeva Pärnumaa peres eesti keele õppe eesmärgil. Pereõpe toimus neljas vahetuses ja kaasatud olid pea kõik Pärnumaa vallad.

Lisaks viidi läbi Siseministeeriumi poolt rahastatud MTÜ Eesti Pagulasabi projekt "Pühakivi aed". Projektis osalesid permakultuurihuvilised nii eesti rahvusest kui ka Eestisse elama sattunud ukrainlased. Toimusid väljasõidud permakultuuriaedadesse (nt Lilleoru, Vanaema Aed) ja rajati permakultuuripõhimõtteid arvestades peenrad ja hekk. Projekti eesmärk oli aidata kaasa ukraina põgenike integreerumisele.

Noortele suunatud tegevused: - Unicorn - tehnoloogiaring eesti ja vene tüdrukutele - Baranka - mängustatud vene keele õpe eesti lastele.

Samuti viidi läbi eesti keele kursuseid erinevatel keeletasemetel täiskasvanutele koostöös koolituskeskustega, sh:

ETI Koolituskeskus OÜ, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž, SA Tartu Rahvaülikool.

Juhatus kinnitab, et MTÜ Meelte Kindlus on jätkuvalt tegutsev organisatsioon.

MEELTE KINDLUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.