Rohkema info nägemiseks:

SUPLUSE TRASSID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUPLUSE TRASSID MTÜ kohta arvamuslugu!"

SUPLUSE TRASSID MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Supluse Trassid raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kooskõlas Eesti Finantsaruandluse standardiga ning see kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni ühistu finantsseisundi ja -tulemuse ning rahavoo kohta.

Mittetulundusühing on jätkuvalt tegutsev.

20.03.2007 algatati Sindi Linnavalitsuse korraldusega nr 74 Supluse tn 1 kinnistu ja sellega piirneva ala detailplaneering. Planeeritav maa-ala piirneb põhjast ja loodest Pärnu jõega, idast Silla tn 1 kinnistuga ja riigi vaba maaga, läänest Supluse tn 3 ja Supluse tänavaga. Detailplaneering kehtestati 15.11.2017.

Kõnesoleva detailplaneeringuga kavandatakse alale uus väikeelamute kvartal, mis, jäädes Pärnu jõe kaldale, peaks kujunema atraktiivseks ja hinnatud piirkonnaks. Detailplaneeringuga moodustatakse 40 elamumaa krunti ning 2 korruselamumaad.

Piirkonnas tuleb enne elamutele ehituslubade väljastamist arendajal rajada planeeritavad tänavad ja planeeritud tehnovõrgud, sh puhastada ka ehituskrundid võsast. Detailplaneeringu elluviimiseks (sh ülaltoodud teede ja trasside rajamiseks) ongi loodud MTÜ Supluse Trassid.

Tänaseks on tellitud alale maa-ala ja kallaste mõõdistus, vee-, kanalisatsiooni-, sadevee- ja teede projektid ning väljastatud ehitusload.

Käesoleval hetkel on MTÜ Supluse Trassid liikmeteks OÜ Antique, Logi-F OÜ ja üks eraisikust liige, kruntide võõrandamisel lisanduvad uued liikmed.

SUPLUSE TRASSID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.