Rohkema info nägemiseks:

ELSS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 47; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELSS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELSS MTÜ hetkeolukord

Juba 47 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ELSS-i MTÜ peamine eesmärk on Eesti Teises Vabadussõjas 1941-1945 osalenud leegionäride pärandi talletamine, hoidmine ja edasi viimine.

Võib vaieldamatult öelda, et nii nagu majandusaastal 2021, nii ka majandusaastal 2022, olid meie põhitööd seotud kolonelleitnant Harald Riipalu mälestusväljaku komponentide loomisega. Veebruaris, mil möödus 110 aastat rahvussangar Harald Riipalu sünnist, valmis massiivne mälestuspink, sai kujundatud valmis infotahvli tekstiosa. Infotahvel valmis juuli alguses. Suvi läkski peaasjalikult mälestusväljaku ettevalmistustöödeks, mis neelasid, lisaks eelpool mainitule, rohkelt higi, kopatöid, kruusa, betooni jm, ning kulmineerusid mälestusväljaku avamisega 25. septembril, mil suur töö kena punkti sai. Nüüdsest on Ruskaveres rahvussangar Harald Riipalu kodutalus mälestusväljak.

Novembri lõpus möödus 100 aastat aatekaaslase, VR I/3 kavaleri Paul Laamann’i tütre, Evy Laamann Kalbus’e sünnist. Seks puhuks kujundasime, lasime seppadel valmistada ja paigaldasime Tartusse Raadi surnuaeda, perekond Laamann’ide rahulasse spetsiaalse aulaterna.

Lisaks tegime kaastööd ka pisemates projektides.

ELSS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.