Rohkema info nägemiseks:

PÄRAKÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 131; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRAKÜLA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRAKÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Päraküla selts MTÜ asutati 2021 aastal. Liikmete arv on 12.

2022 aastal liikmetele tasu ei makstud.

Ühingu eesmärgid on: külaelu jätkusuutlik ja säästev areng; puhta loodus- ja elukeskkonna säilitamine, kaitsmine ja arendamine; kodukoha identiteeditunde kujundamine ja kohalike rahvatraditsioonide säilitamine; külaelu edendamine ja mitmekesistamine; loodusturismi edendamine; külaelu turvalisuse tagamine; küla ajaloo uurimine; noorte ja uute elanike külaellu kaasamine; küla infrastruktuuride väljatöötamine ja arendamine.

Päraküla selts MTÜ jätkab tegutsemist 2023 aastal.

Eesmärgid

Kaitsta loodust selle mitmekesisuse säilimiseks, looduslike elupaikade ning loodusliku loomastiku, taimestiku ja seenestiku liikide soodsa seisundi tagamiseks ning kultuurilooliselt ja esteetiliselt väärtusliku looduskeskkonna säilitamiseks.

Teha oma ettepanekuid maaelu, looduskaitsealaseid, turismindust ja ettevõtlust puudutavate otsuste eelnõude arutamisel nii kohalikes kui ka riiklikes instantsides.

PÄRAKÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.