Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, SUVITUSE TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, SUVITUSE kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, SUVITUSE TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 6 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Pärnu linn, Suvituse tn 7 asutati seaduse alusel 08.06.2021.a. Põhikiri on korteriomanike poolt kinnitatud 17.10.2022.a

Ühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine haldamine, majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistul on 17 liiget ja ta haldab ühte maja.

Alates 2023.aasta juulikuust majandatakse ühistut iseseisvalt. Ühistu juhtimiseks on valitud 3-liikmeline juhatus. Igapäevase põhikirjalise ja majandustegevusega tegeleb haldusteenuseid osutav firma.

Tulud, kulud ja tulem 2023. aastal moodustasid KÜ Suvituse 7 tulud 4 539 eurot. Lisaks eelpool nimetatule koguti tasu kommunaalteenuste tarbimise eest 4 413 eurot, mis vahendati nimetatud teenuste osutajatele.

Ühistu vahendusel tarbitakse järgmisi kommunaalteenuseid: elektrienergia, vesi ja kanalisatsioon, soojus, prügivedu ja hoone kindlustus.

Korterisiseselt tarbitud muude teenuste eest, sealhulgas maamaksu tasuvad korteriomanikud kui lepingupartnerid otse tarnijale ja Maksu- ja

Tolliametile.

2023.aasta jooksul kogutud tasude suurus korteriomanikele oli 1,805 eurot/m² kohta kuus.

KÜ Suvituse 7 tegevuskulud olid 2023.a majandusaastal kokku 4 538 eurot, millest kindlustuse kulud olid 550 eurot, üld-halduskulud olid 1 550 eurot ja hooldus-heakorra kulud olid 2 538 eurot. Sihtotstarbelised kulud jagunevad liikide lõikes järgmiselt: haldusteenus 1 192 eurot, väline heakorrateenus 1 656 eurot ja sisene koristusteenus 178 eurot, valvekulud 357 eurot. Vahendatud kommunaalteenuste eest tasuti teenuste osutajatele 4 293 eurot. Kommunaalteenuste vahendamisest saadud ülejääk oli 120 eurot.

Tulud hilinemisega makstud arvete eest arvestatud viivistest olid 28 eurot.

Saadud vahendamistulu ja viivistetulust moodustus ühistu majandusaastal tulem 149 eurot.

Personal

Ühistu juhatusele tasusid makstud ei ole. Töölepingu alusel töötajaid korteriühistul ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

KÜ Pärnu Pärnu linn, Suvituse tn 7 põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata elamu hoolikat haldamist, hoida majanduskulud kontrolli all, jälgida korteriomanike maksedistsipliini.

Juhatus 30.06.2024

PÄRNU LINN, SUVITUSE TN 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.