Rohkema info nägemiseks:

KODUÕPETAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 137; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KODUÕPETAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KODUÕPETAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Koduõpetaja asutati 10.06.2021.

MTÜ Koduõpetaja põhitegevusala on eesti keele õpetamine (EHISe ID 21391). Õpetame eesti keelt võõrkeelena nii täiskasvanutele kui ka lastele (tasemed A1, A2, B1, B2 ja C1) grupis või individuaalõppena kontaktõppes ja veebikeskkonnas.

2022. aastal õpetasime eesti keelt ka eesti emakeelega lastele ja täiskasvanutele. Samuti andsime eesti keele järeleaitamistunde Eesti üldhariduskoolides õppivatele eesti, inglise, ukraina ja emakeelega lastele.

Meie juures õppisid 2022. aastal eesti keelt õpilased Eestist, Austraaliast, Belgiast, Inglismaalt, Itaaliast,

Jaapanist, Portugalist, Saksamaalt, Singapurist, Šveitsist ning USA-st.

Viisime 2022. aastal Integratsiooni SA toetusel ellu projekti „Keeletargad“, mille raames pakkusime väliseesti kogukondade toetamiseks eesti keele õpet välismaal elavatele eesti emakeelega lastele.

MTÜ Koduõpetaja on osutanud oma õpetajate kaudu eesti keele õpetamise teenust ka koostööpartnerite õppegruppidele. Eelmisel aastal tellisid eesti keele õpet MTÜ-lt Koduõpetaja ka esimesed äriühingud.

Eesmärgiks on jätkata eesti keele kui võõrkeele õpetamist ning eesti keele õppimisvõimaluste pakkumist eesti keelt emakeelena kõnelevatele õpilastele.

MTÜ Koduõpetaja kavatseb jätkata senistel tegevusaladel, pakkudes keeleõpet nii gruppidele kui ka individuaalõppe õpilastele.

KODUÕPETAJA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.