Rohkema info nägemiseks:

DISC GOLFI KLUBI BIRDIE BUNCH MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 123; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DISC GOLFI KLUBI kohta arvamuslugu!"

DISC GOLFI KLUBI BIRDIE BUNCH MTÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2021 aasta suvel loodi kettagolfi klubi Birdie Bunch, mille põhitegevus on suunatud spordi ja liikumisharrastuse, eelkõige kettagolfi (disc golf’i) harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele.

Aastaga on klubi saavutanud maksimum liikmetearvu. Klubi liikmed on põhiliselt Harjumaalt, kuid leidub mängijaid ka Raplamaalt, Viljandist kui ka Otepäält. Klubiliikmed moodustavad ühtse kogukonna ning tänu ühisele huvile, sihikindlusele, erinevate spordivõistluste korraldamisele oleme lühikese ajaga saanud tuntust ning kajastust Eesti discgolfi maastikul.

DGK Birdie Bunch liikmed on väga aktiivsed osalejad nii nädalamängudel, suurematel kettagolfi üritustel, alaliidu poolt korraldatavatel karikasarjadel ning Eesti Meistrivõistlustel (nii harrastajad kui edasijõudnute klassis). Lisaks esindavad liikmed klubi ka välisvõistlustel. Eelmisel aastal osaleti Lätis, Soomes, Horvaatias jne.

Aastal 2022 korraldas DGK Birdie Bunch 8-etapilise avatud karikasarja, kuhu olid oodatud osalema kõik kettagolfi mängijad üle Eesti (keskmiselt oli etappidel kokku 74 osalejat). Kaks (2) etappi toimusid PDGA (Professional Disc Golf Association) kategooria võistlusena. Lisaks toimus veebruaris aastapäevamäng, kus vaatamata suurele tormile tuli rajale 120 mängijat.

Klubisiseselt toimus igakuiselt üks (1) ametlik klubimäng erinevatel Harjumaa radadel, kus osales aktiivselt 90% klubiliikmetest. Lisaks ametlikult mängule korraldatakse erinevaid omalagatuslikke mänge huvilistele.

2023 aasta võistluskalender on koostatud - veebruaris toimub taaskord aastapäevamäng, alates märtsist saab alguse avatud karikasari, mis sellel aastal on 100% PDGA (Professional Disc Golf Association) kategooria võistlus. Lisaks igakuised klubisisesed mängud.

Peale kettagolfi hoiavad klubiliikmed ennast vormis osaledes Rae valla mängude erinevatel aladel.

DGK Birdie Bunch kohta leiab infot veebist: Birdie Bunch FB ja Birdie Bunch IG

DISC GOLFI KLUBI BIRDIE BUNCH MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.