Rohkema info nägemiseks:

TENNISEKLUBI LAAGRI RABAK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TENNISEKLUBI LAAGRI RABAK kohta arvamuslugu!"

TENNISEKLUBI LAAGRI RABAK MTÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tenniseklubi Laagri Rabak on asutatud 03.08.2021. aastal. Ühingu põhieesmärgid on harrastajate tennisespordi edendamine ja propageerimine.

Selle saavutamiseks korraldatakse tenniseturniire ja sõpruskohtumisi teiste kubidega. Samuti osaletakse teiste klubide ja Eesti Tenniseliidu poolt korraldavatel võistlustel.

2023. aastal planeeritakse jätkata ühingu eesmärgilistel tegevustel.

Juhatuse liikmele eraldi tasu juhatuse liikme ülesannete täitmise eest aruandeaastal ei tasutud. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 0.

Tööde tegemise ja teenuste osutamisega tegelevad vastavat kompetentsi omavad juhatuse liikmed ning ühingu liikmed.

TENNISEKLUBI LAAGRI RABAK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.