Rohkema info nägemiseks:

PÄRNUMAA ETTEVÕTETE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 356; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNUMAA ETTEVÕTETE KODA kohta arvamuslugu!"

Selgus Juhtimise Meistriklass 2024

Brackmanni Pärand ’24 (BP) on saanud ajalooks. Juhtimise Meistriklassi (JM) laureaatide õnnitlused ja osasaanute tänud ei paistagi aga sotsiaalmeedias jm lõppevat. Ning see on suurepärane – parim tunnustus tegijatele. Kõigile osalejatele ja korraldajatele omakorda suured tänud. Olgu siis siinkohal veel nimetatud kõik laureaadid. Pärnumaa tänavune Juhtimise Meistriklass on valitud! Tegevjuht: Jaanus Luberg, MS Balti Trafo […] The post Selgus Juhtimise Meistriklass 2024 appeared first on Pärnumaa Ettevõtete Koda.

Loe algallikast pevk.ee

Dropdown

kõik artiklid

Pevki üldkoosolek toimus kutsehariduskeskuses

28. märtsi pärastlõunal kogunes Pärnumaa ettevõtete Koda korralisele üldkoosolekule. Sedakorda Pärnumaa Kutsehariduskeskuses. Koja jaoks tähistas see esimese te
pevk.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.