Rohkema info nägemiseks:

EDENDADES MONTESSORI HARIDUST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 176; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EDENDADES MONTESSORI HARIDUST kohta arvamuslugu!"

EDENDADES MONTESSORI HARIDUST MTÜ hetkeolukord

Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Edendades Montessori Haridust majandusaasta aruanne on koostatud perioodi 01.01-31.12.2023 kohta.

Ühingul töötajaid ei olnud. Tulud koosnesid sihtotstarbelistest toetustest, annetustest ning liikmetasudest, samuti omatulu kaupade ja teenuste müügist. Tegevuse kulud olid kooskõlas projektide tulemuste saavutamistega. Aastal 2023 oli liikmete arv 34 liiget.

Aruandeaasta lõppes tulemiga 996 eurot.

Järgmisel perioodil planeeritakse tegevust jätkata.

Kogukonnaorganisatsioon MTÜ Edendades Montessori Haridust liikus aastal 2023 jõudsalt oma eesmärkide suunas.

Saime SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK) toetuse osaliseks vabaühenduste arenguhüppe rahastusprogrammis, mis näitab, et meie progressivõimekust märgatakse ja hinnatakse. KÜSK arenguhüppe toetuse raames efektiivistasime MTÜ tegevust; projekti raames toimus väga palju meeskonnakoolitusi: Haridusdisaini Keskuse igakuised mentorkohtumised, DISC koolitus isiksusetüüpide tundmaõppimiseks, Nullist koolitus “Sotsiaalmeedia spetsialisti meisterklass”, Juhtimiskoolitus, Ajaplaneerimise meisterklass.

Lisaks toimus ühingu liikmetele kaks kogukonnaüritust, vestlusõhtud, tegeleti senisest aktiivsemalt e-poe turunduse ja müügiga ning soetati

MTÜ-le esimesed Montessori õppevahendid.

Septembris avanes koostöös Väike Päike lasteklubiga uus Montessori 3-6 lasteaiarühm Viimsi vallas (Lubja külas), kus asusid tööle meie koolitatud juhendaja ja assistent.

Samuti jätkus MTÜ töö 6-12 kooliklassi loomise suunas, jätkati võimalike koostööpartneritega arutelusid, korraldati konkurss haridusjuhi kaasamiseks ning juhendaja lõpetas õpingud.

2022.a loodud töögrupid töötasid kuni sügiseni, kus ühiselt otsustati, et MTÜ peamine fookus on kooliklassi loomine ning tehti vastavad struktuurilised muudatused. Samuti valiti sügisel uus viieliikmeline juhatus ja endiselt jätkame annetuste kogumisega ja teavitustöö elluviimisega.

EDENDADES MONTESSORI HARIDUST MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.